gıcırtı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaan67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tümseklerden geçerken ses geliyorsa viğraj demir lastiklerin kurumuş ses yapıyor olabilir.onları yağlatman yeterli gelir bence
yezocan arkadasımız konuyu tam anlamıyla açıklamış ve size yardımcı olmaya çalışmış.arabadan anlamıyor demek size hiç yakışmayan bır cevap, burdakı cevapları dıkkate almıyorsan servise gitmeni tavsiye ederim

Bende daha önce tempra vardı ve bu sesler havaların soğumasıyla birlikte ortaya çıkardı. Tofaş grubunda bu tür problemlerin olabileceği ve bunları umursamamam gerektiğini söylerlerdi. Ben de rot başları, amortisör bilyaları, v. denge çubuğu bağlantı yerlerini kendim yağlardım ve öylece sorundan geçici olarak kurtulurdum. Şimdi astra kullanıyorum hiç farkı yok, aynı sesler havaların serinlemesiyle birlikte ortaya çıktı, ki rotbaşları ve rot kolları yeni değişti. Benim daha çok direksiyonu çevirirken yani manevra halindeyken geliyor bu sesler, zannediyorum Z rotlardan. Ancak senin hareket halinde iken olduğuna göre daha çok amortisör takozlarını akla getiriyor.
Selamlar..

aynı sorun bendede vardı. Tabla fişlerinin olduğu yeri yağlattır pislikten olur. Yada sıcak tazzikli su ile temizle geçer. Eğer dikkat edersen yağmurlu havalarda yapmaz.

Ayni Dertt Ama Söylendiği Gibi Yalnizca Sabahlari

valla bende 2004 meriva var yapmadığım şey kalmadı o sesleri kesemedim en sonunda pes ettim araba biraz hareket edince ses duruyor.....

benim lastikten kastim yezocan nın bahsettiği lastiklerdi. yorum yazarken daha dikkatli olalım. anlamıyor vs gibisinden lafları yazan arkadaşlara yakıştıramadım.lütfen iyi okuyun ondan sonra fikrinizi yazın

Opel mühendislerini anlamakta ben zorlanıyorum bilerek sorun üretiyorlar sanki araçlarda her yeri ayrı bi olay dandik araba...

Geri