- Konuyu Başlatan
S
selocan77
Bilgi Girilmemiş
Arabanız çok güzelmiş. Hayırlı-uğurlu olsun. Güle güle güzel günlerde kullanırsınız inşallah.
Alican'a katılıyorum. Hatta benzini çeyrek deponun altına indirmezseniz daha iyi olur diyorum. Özellikle rampa iniş-çıkışlarda benzin doğal olarak bir tarafa toplandığından benzin pompası sıkıntısı olabilir.
Aynalar için de bir hayli tecrübe kazanacaksınız gibi. Öncelikle otomatik araç yıkama makinelerinden kesinlikle uzak durmanızı öneririm.
Bir de ben Bosch Car Service'de testi kaça yaptırdığınızı öğrenmek istiyorum. Ayrıca otomatik vites araçlara da yapılıyor mu? Gerçi benim LPG yeni. Usta'm önce 1 depoyu bitir, sonra 30 TL'lik gaz al bitir, ondan sonra hesap, kitap, ayar yaparız dedi. Ben daha ilk depodayım. Fakat fiyat uygun olursa ilk etapta benzinli test için giderim.
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim, aracı tanıyana kadar sizlerin sayesinde tecrübe sahibi olcam inşallah,
Bosh car servis te yalnızca motor testi 20 tl, ben hem motor testi, hem ön takım kontrolü hem de kaporta-boya kotrolü yaptırdım hepsi 50 tl. Otomatik viteslerede yapılıyor. Bu arada lpg sıralı sistemmi bir de yakıt tüketiminiz ne durumda karşılıştırma yapmak için soruyorum.