Selim bey güle güle kullanın çok diri duruyor ancak 20 beygir çok yüksek bir kayıp.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selim bey güle güle kullanın çok diri duruyor ancak 20 beygir çok yüksek bir kayıp.
9 sene astra f kullandıktan sonra 2004 astra g njoy aldım pişman değilim ama f kasadaki sürüş konforu g de kesinlikle yok
Bende onu merak ettim biraz araştırdım, bir kaç yere sordum normal olduğunu hatta iyi olduğunu söylediler bu konuda fikri olan arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirim.
bence lpg ayarlarını kontrol ettirip bir daha teste sokun 20 bg kayıp çok fazla
3-5 bg olsa sorun değil ama 20 çok diye düşünüyorum
Evet olabilir zaten sorduğum kişilerde teste lpg yle girip girmediğimi sordular. Zaten testte aracın 4000 devirden sonra gaz kestiğini ve ayar gerektirdiğini söylemişlerdi ama daha fırsat bulup gidemedim.
o zaman sorun belli bu motorlar 6200 devirde max gücü (100 bg ) verir 4000 devirde max 80-85bg e ulaşır
Evet fotoğraflarda görünce söyleyeyim dedim. Çünkü yakıt pompası sorun çıkarabiliyor F kasalarda. Birde aynalar var yan aynaları yerine takmayı öğreneceksiniz yakında Farkettiyseniz katlanmıyor