Ynt: golf 6 dan sonra buradayımm...
hoşgeldiniz. elazığa geldiğinizde mutlaka mini bir buluşma yapalım hayırlı olsun tekrardan
hoşgeldiniz. elazığa geldiğinizde mutlaka mini bir buluşma yapalım hayırlı olsun tekrardan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
huseyin0667 link' Alıntı:Opelsizasla adlı bir forumda bu denli vw fanatiklerinin olması şaşılacak iş.
...
huseyin0667 link' Alıntı:...
Ayrıca anlamadığım madem bu kadar çok seviyorsunuz, niye opel alarak kendinize eziyet ediyorsunuz. Alın bir vw, keyifle binip, karla satın olsun bitsin.
vehicle_dynamics link' Alıntı:Astra benim ilk arabam.İlk kez cc, park sensörü, yağmur sensörü olan bir araba kullandım.Daha önceden ailemde 2000 model. Astra G vardı.
Teknolojinin sunduğu bu kadar nimet varken isim pahasına bunlardan mahrum kalmak bence hiç de keyifli bir sürüş vermez.Hatta o zamanlar benle aynı paraya bomboş golf alan arkadaşa gem gülüp hem de kızmıştım.
Sonuçta zorlayan yok, ama sadece ismi var diye bomboş arabaya o kadar para verip herşeyi manuel idare etmek bana göre hiç de akıl kârı değil.
toprağımm köfteciler sokağında buluşalım ama ))) en çok özlediğim şey )))Erm2323 link' Alıntı:hoşgeldiniz. elazığa geldiğinizde mutlaka mini bir buluşma yapalım hayırlı olsun tekrardan
huseyin0667 link' Alıntı:Elbette dileyen dilediği aracı alır. Ama sonuçta golf astra yakın araçlar, pekala astra yerine golf alınabilir. Yani m5 ile astra arasındaki fark aşikar, astrası olan m5 hayali kurar parası olursa alır ama golf öyle değil.
Ayrıca o ne laa, o arabamı tarzında birşey dediğimi hatırlamıyorum. Golf kötü astra iyide demedim. Benim anlatmak istediğim her fırsatta vw şöyle vw böyle şeklinde paylaşımlarda bulunmanın bu forumda garip kaçtığı.
Kaldıki ben vw ede opelede binen bir insanım, yani opele bindiğim için vw e laf atacak bir durumum yok. İkisininde kendine göre artıları eksileri var bu kadar basit.
Ama ne opelin ne başka markanın fanatikliğini yapmıyorum.
vehicle_dynamics link' Alıntı:Herhangi birşey alırken önce minimum kalite şartlarını sağlıyor mu diye bakarım.Eğer sağlamıyorsa fazladan özellikler sunsa da tercih etmem.Bu yüzden dopdolu FIAT almadım.Şimdi siz de VW ciler içinde Opel yeterince kaliteli değil dersiniz ☺.
Arada kalite farkı mutlaka vardır, fakat fiyat farkı kadar değil.Bu bakımdan marka düşkünü olmayıp seçimlerini fiyat-performansa göre yapanların Golf veya A3 tercihi yapacaklarını sanmam.Bu arada Opel Türkiye'de yıllardır yollarda ve belli bir pazar payı var.Opel i VW ye göre daha kalitesiz diye gömmek büyük haksızlık olur.
Diğer taraftan şu bilgiyi de sizinle paylaşmak isterim.VW grubu her sene çalışanlarına 8 bin Euro kar payı dağıtıyor.60 bine boş Golf alıp ikramiyelere katkıda bulunmak sevaptır
musti2323 link' Alıntı:toprağımm köfteciler sokağında buluşalım ama ))) en çok özlediğim şey )))