Ynt: GOLF 7 SINIFINDA NE KADAR ÜSTÜN BİR ARAÇ ?
VW golf ayarında bir araca 85.000tl. verip almak çok ama çok anlmasız.
VW golf ayarında bir araca 85.000tl. verip almak çok ama çok anlmasız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyle ikinci el mercedes c serileri o fiyata satılıyor.DERSİMLİ link' Alıntı:VW golf ayarında bir araca 85.000tl. verip almak çok ama çok anlmasız.
Fables link' Alıntı:Astra J'nin rakibinin Golf 6 oldugunu hepimiz biliyoruz.Astra J'den 4 sene sonra cıkmıs bi araç (Golf) hala Astra J'ye üstünlük kuramadığı bi yığın yeri var buda aslında golf 7'nin cokda basarılı olmadıgının bi göstergesi
Aracın değer kaybetmemesi son derece önemli bir kriter olmakla birlikte, paranın zor kazanılan bir şey olduğunun farkında olan bir kişi olarak söylüyorum ki ben bu aracı ticaret yapayım, para kazanayım diye almadım. hepi topu bir araba, Allah kısmet ederse bi beş sene binerim diye aldım. Dolayısıyla kaç bin tl kaybederim endişesi birinci önceliğim değil. Daha önce de dediğim gibi golf aynı para da olsa tercih etmezdim, çünkü görünümü itibariyle bana hitap etmiyor, beğenmiyorum, haz etmiyorum hoşlanmıyorum golften. general_Shame_on_youalbertxx link' Alıntı:Eğer golfün fiyatı bu kadar yüksek olmasa astrayı alıcak kişi sayısı bu kadar çok olmazdı.Ancak her konuyu geçtim en önemli avantajı 80bine alın 2gün sonra 78 bine direk verirsiniz.10 yıl sonra bile 40 bine 50 bine geriler.Değerini hiç kaybetmiyor.2004 2006 golfler 30 bin civarında dolanıyor benzinli.Adamlar 2.elde çok güçlü ama 0'na asla o parayı vermem.Hele 1.6 tdi dsg highline 90 bin oluyor giderim 2.el c180 avangard alırım amg paketli bile bulurum o paraya
Tamamına yakınına katılıyorum. Dünden berİ ben de kafayı kırdım 0 araç piyasasını inceliyorum, Golf güzel araba ancak kesinlikle bu paraya bu aracı almak hiç mantıklı değilmiş. Bilhassa ikinci ele düşüldüğünde bu fiyat aralığında çok çok iyi araçlar satın alınabiliyor. Hatta D segmentinden çok iyi araçlar bile satın alınabiliyor. Dış görünüm olayına katılıyorum adamlar sanki her seferinde aynı makyajlayıp iteliyormuş gibi bir durum söz konusu. Beni Golf'te çeken şey özellikle Highline donanımdaki malzeme kalitesi oldu. Koltukları gerçekten üst sınıf bir araç sürüyormuşsunuz izlenimi bırakıyor. Ama iki gündür yaptığım incelemeler sonucunda karar verdim ki bizim araçlarla Golf arasında kesinlikle aradaki fiyat farkını karşılayacak bir kalite farkı yok.MeRt link' Alıntı:En basitinden AFL gibi bir far sistemine sahip olamıyorsunuz. :
Vw'in en az 5-6 bin TL ekstra ile satacağı opsiyon Cosmo'da standart.
Ayrıca Golf'ün 140 hp, otomatik ve Highline donanım paketli fiyatı 83.900 TL iken, Astra'nın 140 hp, otomatik ve Cosmo donanım fiyatı 68.175 TL.
Ekstra olarak da Opel bayilerinin kapıyı çalana 2-3 bin TL indirim yaptığını, Vw bayilerinin ise dalga geçer gibi 300-500 TL iskontoyla araba sattığını da hesaba katmak lazım.
Aradaki 16-17 bin TL'lik farkla Golf almak ne kadar mantıklı gerçekten uzunca düşünülmesi gereken bir konu.
[img=800x12]http://i.hizliresim.com/7m767P.jpg[/img]
Golf hakkındaki düşüncelerime gelirsek;
DSG ile ilgili birçok sorun yaşamış kullanıcı olmasına rağmen maalesef Active Select DSG'nin baya gerisinde kalmış bir şanzıman. Yani tercihim GOLF.
Direksiyona oturulduğunda hangi araç daha kaliteli bir izlenim veriyor derseniz kesinlikle GOLF.
Direksiyon-pedal tepkileri ve sahip olduğu gücü yere aktarması açısından bakarsak bence GOLF.
Malzeme kalitesine geldiğimizde tekrar GOLF.
Ses izolasyonu GOLF.
İkinci el değerinde önde olan GOLF.
Yol tutuş ASTRA J.
Yüksek süratlerdeki güven hissi ASTRA J.
Standart olan güvenlik ve teknolojik donanımların fazlalığı ASTRA J.
İç ve dış tasarım kesinlikle ASTRA J.
F/P açısından tartışmasız ASTRA J.
Not: Hepsi kendi izlenimlerimdir...
İşin özeti 68 bin TL'ye Astra J almak varken, 84 bin TL gibi bir meblağ kesinlikle Golf'e vermem. :
Not: 122'lik, manuel ve prime donanımlı bir Mercedes A 180, bayi indirimiyle 82.300 TL'ye alınabiliyor. (25 Nisan 2014'te Koluman'dan alınmış fiyattır)