Golf-Focus 3-Astra J Autoshow Testi..

Ynt: Golf-Focus 3-Astra J Autoshow Testi..

golfün iç mekanına nasıl şık diyebiliyorlar anlamıyorum zevkler renkler tartışılmaz ama bildğin klasik bi kokpit bi heyecanı yok arabanın. nedir bu golfü bu kadar göze güzel bile göstereblcek kudret? tamam motoru iyidr falan ama kokpit ve dış tasarımına bari iyi demesinler vw her arabası aynı ztn içi,önü?

crazytuner11 link' Alıntı:
golfün iç mekanına nasıl şık diyebiliyorlar anlamıyorum zevkler renkler tartışılmaz ama bildğin klasik bi kokpit bi heyecanı yok arabanın. nedir bu golfü bu kadar göze güzel bile göstereblcek kudret? tamam motoru iyidr falan ama kokpit ve dış tasarımına bari iyi demesinler vw her arabası aynı ztn içi,önü?

+ 1

Arkadaş şu yeni golfü bir türlü sevemedim gitti,golf v tip olarak bundan daha iyi.Arabanın arkası çok tipsiz gerçekten.

insan bide almanca bilince dahada can sıkıcı oluyor bu videodaki yorumları okumak, nedenine gelince;

Golf bu 3 araç arasında en az bagaj hacmine, en düşük hıza, en yüksek yakıt tüketimine, en yüksek fiyata sahip bunu kendileri söylüyor.
bu yorumları yaptıktan sonra "astra ve ford, golfe yinede yetişemiyorlar"
gibi bir yorum yapıyorlar, tebtik ediyorum.
çok övdükleri iç tasarımı aşırı sade ve çok biçimsiz buluyorum kokpit içi malzeme kalitesi yüksek ona denilecek birşey yok, aracın kasası hakkında hiç yorum yapılmıyor çünkü yıllardır aynı ve herkez bunu eleştiryor gerçi biraz makajlanması işe yaramış.
Ford ve astra genişlik uzunluk ve iç hacim bakımından eleştirilirken golf hakkında bu konu bile açılmıyor.
Bolbol Golf satılsın böylece insanlar Astra görünce dönüp bakarlar :)

saygılar.

golfün artısı  malzemesinin çok kaliteli oluşu  ve seri olması. tip ve donanım  olarak artısı yok. aslında golfün en önemli özelliği  çok iyi bir backgroundu olması başka bir numarası da  yok  zaten. 

Her aracın artısı var tabiki, bence yakıt tüketimi, araç içi ve bagaj hacmi, yol tututşu ve fiyat bunun gibi artılar bazen daha önemli malzeme kalitesinden.
sonuçta Astra kullanıyoruz Astranın içi suntadanmı? onunda malzeme kalitesi güzel golfün daha güzel diyebiliriz ama sonuçta golfün içindeykende sürekli malzemeleri okşamıyorsun dimi "vay be ne mazleme kalitesi" diye.

demek istediğim Astranın bana sunduğu + lar Golfün bana sunduklarından daha +  :)

astra da turbonun devırlerını ıı dagıtamamıslar gecenlerde kullandım.Tsi motorlar gıbı degıl gercektende

NewPa1n link' Alıntı:
Her aracın artısı var tabiki, bence yakıt tüketimi, araç içi ve bagaj hacmi, yol tututşu ve fiyat bunun gibi artılar bazen daha önemli malzeme kalitesinden.
sonuçta Astra kullanıyoruz Astranın içi suntadanmı? onunda malzeme kalitesi güzel golfün daha güzel diyebiliriz ama sonuçta golfün içindeykende sürekli malzemeleri okşamıyorsun dimi "vay be ne mazleme kalitesi" diye.

demek istediğim Astranın bana sunduğu + lar Golfün bana sunduklarından daha +  :)

volkanım işte bu tercihtir. artılar eksiler  bir tarafa konulur, sonra karar verilir...    haa ben daha öncede dedim çok param olsa golf alırdım. çünkü aracın seriliği ve malzeme kalitesi farklı.  ama şimdiki aracımdan da memnunum başta sürekli servise gidince soğumuştum araçtam ama şimdi  sorunlar bitti :) 
Allah herkese aracını iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

arkadaşlar objektif olmak gerekirse fordun hızlanma ve son hız değerleri ayrıca buna rağmen az yakması bence başarılı astranın değerleri onun yanında gerçekten düşük kalmış..

golfün ön ledlerde oto sanayide sonradan yaptırılan ledler gibi durmuş faça olmuş makyajlı golf.. :D

Geri