Golf-Focus 3-Astra J Autoshow Testi..

Ynt: Golf-Focus 3-Astra J Autoshow Testi..

bahadirusta link' Alıntı:
arkadaşlar objektif olmak gerekirse fordun hızlanma ve son hız değerleri ayrıca buna rağmen az yakması bence başarılı astranın değerleri onun yanında gerçekten düşük kalmış..
haklısınız bunun sebebi ise ağırlık malesef.... astra bu kadar ağır olmasa daha seri olur ve daha az yakar.  biraz kilo vermesi lazım aracımızın

ToLGa link' Alıntı:
astra da turbonun devırlerını ıı dagıtamamıslar gecenlerde kullandım.Tsi motorlar gıbı degıl gercektende

Tsi motorda normal turbo haricinde motordan tahrik alan ekstra bir kompressor var diye biliyorum.O yüzden ismi twin charge.
Sonuçta astra da olmayan ekstra bir sistem var.Aynı performansı beklememek lazım.

Astra'nın malzeme kalitesi en az Golf kadar başarılı. koltukları Golften konforlu. Dış tasarımı Golf'ten kat ve kat daha üstün. Donanımları Golf ile tartışılmaz.

Gelelim meşhur DSG'lerine. Kalkışta bizden iyi bir kalkış sunabilirler, bunu kendim başka bir golf ile kalkmadan iyidir kötüdür diye görüş belirtemem. Bir ton video ve karşılaştırma

var internet üzerinde ama içlerinde kesin kafama yatmayan bir nokta oluyor.

Ama kalkış haricinde 3-4-5ve 6. viteslerde Golf kullanıcılarına söyleyin karşıma çıkmasınlar, üzerim :)

vehicle_dynamics link' Alıntı:
Tsi motorda normal turbo haricinde motordan tahrik alan ekstra bir kompressor var diye biliyorum.O yüzden ismi twin charge.
Sonuçta astra da olmayan ekstra bir sistem var.Aynı performansı beklememek lazım.

Forumda bu başka bir başlıkta şöyle açıklanmıştı:

1.4TSI 122hp lerde sadece turbo var, 1.4TSI 160hp'ler de sizin dediğiniz gibi alt devirlerde devreye giren kompresör var. Hatta bu yüzden aslında 160hp'ler her ne kadar internet sitelerinde TSI ile belirtilse de TFSI diye tanımlanmış.

Ayrıca bu videodaki verilerin hiçbirisi gerçekçi değil sorun da burda zaten.

Bunlara bakıp da nasıl bir karşılaştırma yapmamız bekleniyor?

İşte işin doğrusu bu. Alırsın aracı çıkarsın piste görürsün aracın hızını ve test sonucu olarak yazarsın.

Bana gelip de aracın son hızı 202 205km/sa yazarsan eğer yakışık almaz, inandırıcı olmaz.

şimdi ben auto show'un videosuna nasıl güvenip de araç alacağım?

bu tüketim değerlerini nasıl ölçmüşler böyle 6 lt falan benmi yanlış görüyorum?

drwaverunner link' Alıntı:
Bana gelip de aracın son hızı 202 205km/sa yazarsan eğer yakışık almaz, inandırıcı olmaz.
Hüsnü Bey Opelin resmi sitesine bakarsanız orada da 1.4T için maksimum hızın 202 km/h olduğunu görürsünüz. Benim anladığım videoda bahsedilen veriler fabrikaların resmi verileri. Ben bu videodaki sıralamaya katılıyorum. Duygusal davranmaya gerek yok araçlarımızı seviyoruz fakat sunulan donanımlar hariç Astra J nin toplamda Golf ve Focustan daha geride olduğunu düşünüyorum.

Geri