D
drwaverunner
Bilgi Girilmemiş
Ynt: Golf-Focus 3-Astra J Autoshow Testi..
[/quote]
Ben de bu aracı uzun süre binmek için aldım ve uzun süre bineceğim. Benim isteklerime de fazlasıyla cevap veren bir araç.
Sorunları görmezden gelmiyorum fakat bunların giderilmesi için de elimden geleni yapıyorum ve şu anda sorunsuz bir araca biniyorum.
Araçta karşılaşmış olduğum sıkıntılara 1 sene içinde çözüm buldum. Önemli olan sorunları tespit edip sonra aracın karşına geçip ne sorunlu araçmış demek yerine bu sorunları
gidermenin yollarını gerekirse servis ile beraber aramak.
Bu konuda da herkesin düşüncesine saygım var. Herkes farklı beklentiler içinde. Bu beklentileri karşılanan aracı övüyor, karşılanmayan ise aracı kötülüyor.
+ lar ile - ler ile diğer araçlar ile karşılaştırınca yine bir araç alacak olsam hiç düşünmeden gene bu aracı alırım.
kesinlikle haklısınız. yazdıklarınızda son derece objaktif hatta objektiflikte öte bizzat tecrübe ile sabit... sorunları görmezden gelmenin manası yok. bu konuda size katılıyorum.avukatakın link' Alıntı:[quote author=goxb link=topic=932.msg18599#msg18599 date=1300860138]
Focus 2 kullanıcıları rüzgar sesi için kapı fitillerine uydu anteni kablosu sokuyorlar cooll bizim araçların fitillerine baktım böyle bir şansımız yok. Benim arabadaki rüzgar sesine inanamazsınız, rüzgar değil kasırga sesi mübarek. Cruze forumuna bakarsanız "samet baba" nickli üye tornacıda burç yaptırmış ve kaliper sesini kesmiş. GM in mühendisleri ne iş yapar merak ediyorum. Benim gördüğüm Astra J de test falan yapılmamış resmen biz kullanıcıların üzerinde test yapıyorlar. Makyaj gördükten sonra bu sorunlar kesilecek muhakkak. Ankaraya gideceğim zaman arkadaşlar soruyor servise mi diye, yok falan diyorum ama servise gidiyorum dancee 2 gün önce aradılar akü kutup başı için kampanyanız var diye, arasanıza kaliper için, rüzgar sesi için, araç içi tıkırtılar için kampanyanız var diye! Arkadaşlar ben maalesef Opele olan inancımı yitirdim, 10 sene binmek için aldım ama 2 sene binermiyim bilemiyorum. Bu 3 araç içinde benim sıralamam testteki gibi.
[/quote]
Ben de bu aracı uzun süre binmek için aldım ve uzun süre bineceğim. Benim isteklerime de fazlasıyla cevap veren bir araç.
Sorunları görmezden gelmiyorum fakat bunların giderilmesi için de elimden geleni yapıyorum ve şu anda sorunsuz bir araca biniyorum.
Araçta karşılaşmış olduğum sıkıntılara 1 sene içinde çözüm buldum. Önemli olan sorunları tespit edip sonra aracın karşına geçip ne sorunlu araçmış demek yerine bu sorunları
gidermenin yollarını gerekirse servis ile beraber aramak.
Bu konuda da herkesin düşüncesine saygım var. Herkes farklı beklentiler içinde. Bu beklentileri karşılanan aracı övüyor, karşılanmayan ise aracı kötülüyor.
+ lar ile - ler ile diğer araçlar ile karşılaştırınca yine bir araç alacak olsam hiç düşünmeden gene bu aracı alırım.