Ynt: Güncelleme mesajı
Bir arayıp konuşiyim odak la, bakalım ne gibi şeyler yükleniyormuş yazılımla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben aracı biraz once beylikdüzü avrupa opel servise bıraktım. gayet memnun kaldım. iki adet guncelleme var... tam bilgi veremedi arkadaş. kodlardan dolayı ama bir tanesi 11 no 14 . aksam aracı alırken ogrenirim... bu arada 2011 modellerde arka kaliper pimleri herhalde güçlendirilmiş. teste çıktık sorun yok... arkadan lokurtu sesi geliyordu. usta da şaşırdı.. bir baktık, stepnenin baglantı vanası gevesmiş, bir de bijon anahtarının kılıfı surekli yerinde oynuyor, ses oradan geliyormus....markopasa86 link' Alıntı:Bir arayıp konuşiyim odak la, bakalım ne gibi şeyler yükleniyormuş yazılımla
ben aracı biraz once beylikdüzü avrupa opel servise bıraktım. gayet memnun kaldım. iki adet guncelleme var... tam bilgi veremedi arkadaş. kodlardan dolayı ama bir tanesi 11 no 14 . aksam aracı alırken ogrenirim... bu arada 2011 modellerde arka kaliper pimleri herhalde güçlendirilmiş. teste çıktık sorun yok... arkadan lokurtu sesi geliyordu. usta da şaşırdı.. bir baktık, stepnenin baglantı vanası gevesmiş, bir de bijon anahtarının kılıfı surekli yerinde oynuyor, ses oradan geliyormus....türk_187 link' Alıntı:[quote author=markopasa86 link=topic=780.msg42074#msg42074 date=1312458618]
Ben bayiyi arayıp güncelleme garanti kapsamında mı diye sorduğumda ' bildiğim kadarıyla değil ' dedi, ben telefona gelen mesajda garanti kapsamında yazıyor deyince ' o zaman öyledir ' dedi. Abi dedim ne kadar aydınlattın beni Allah razı olsun.türk_187 link' Alıntı:evet.... oyle olmuyor mu zaten? 14alkiss...kampanya dedigi sey o degil mi? elimdeki iş emri formunda da bir ücret yazmadığına gore...
ama broşür aldım, broşürde motor güncellemesi 30 tl yazıyor.... onu merak ettim. az tuketirsiniz, verimlilik artışı sağlar felan yazıyor... neyse artıkkk
Ben bayiyi arayıp güncelleme garanti kapsamında mı diye sorduğumda ' bildiğim kadarıyla değil ' dedi, ben telefona gelen mesajda garanti kapsamında yazıyor deyince ' o zaman öyledir ' dedi. Abi dedim ne kadar aydınlattın beni Allah razı olsun.markopasa86 link' Alıntı:[quote author=türk_187 link=topic=780.msg42455#msg42455 date=1312800678]
evet.... oyle olmuyor mu zaten? 14alkiss...kampanya dedigi sey o degil mi? elimdeki iş emri formunda da bir ücret yazmadığına gore...
ama broşür aldım, broşürde motor güncellemesi 30 tl yazıyor.... onu merak ettim. az tuketirsiniz, verimlilik artışı sağlar felan yazıyor... neyse artıkkk
markopasa86 link' Alıntı:Ümit Bey naptınız yükledilermi güncellemeyi ? Varmı araçta bir değişiklik? Ben yarın sabah götürücem Cevizlibağ Odak'a.