Ynt: Güncelleme mesajı
Teşekkürler Hakan Bey, elimden geldiğince detaylı bir şekilde anlatmaya çalıştım.
Teşekkürler Hakan Bey, elimden geldiğince detaylı bir şekilde anlatmaya çalıştım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
markopasa86 link' Alıntı:Teşekkürler Hakan Bey, elimden geldiğince detaylı bir şekilde anlatmaya çalıştım.
Bu Balkan Zeytinburnundakiydi dimi? Abdi İpekçi nin aşşağısında ? Ben dün yüklettim yazılımı işte, yaşadıklarımı yazdım buraya, performans olarak sadece 2.viteste bir fark olduğu hissini verdi bana, 2.viteste araç 40 km/h üstünde gidebiliyor gibi geldi, daha önceden 40 km ye gelmeden 3 e atıyordum. Eğer varsa kafanıza takılan bir konu yardımcı olmaya çalışırım.frtn link' Alıntı:dün opel balkanda astra j sport dizel aracıma yeni yazılım yüklediler kampanya varmış sanki araç kalkışta ağırlaştı yeni yazılım yükletip test eden oldumu hiç.
fpotur link' Alıntı:Herkese Merhaba,
Bende 4 ay geçmesine rağmen hiç bir güncelleme için aranmadığımdan dolayı bugün servisi aradım.
Ve sileceklerim için garantiden değişim istedim.
Cevap,
Sadece sinyallerle ilgili bir güncelleme varmış.
Silecekler içinde aracım 18000 km ye gelmiş garantiden değişim olmazmış.
Bende (forumdan okumuştum)bir arkadaşımız 13 ay sonra değişim yaptırdı bu oluyor dedim.
Bana telefonla daha sonra dönüş yaptılar bunları söylediler salı gününe randevu verdiler fakat
anladığım kadarı ile sileceklerimi değiştirmeyecekler...
Atlayın gelin Tolga Bey, hem uzun yolda yapmış olursunuz tüketimde düşerTolga KARACA link' Alıntı:Balıkesir Akçay ile Odak servisinin bulunduğu yer arası kaç km acaba? 011zaa