Güncelleme mesajı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NewPa1n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Güncelleme mesajı

Geldi ve yanıtladım..

Tolga KARACA link' Alıntı:
Diyorum servis kaç km buraya diye, boşuna mı?  011zaa
Gelin bir ziyaret edin, hiçbirşey yaptırmazsanız bir keklerini yer,çaylarını içer gidersiniz  :D

Bu sabah aracımı Bursa opel Neskar yalova yolundakı servise goturdum.
Randevu almıştım aracımla ilgili güncelleme yapacaklar idi.
Güncellemede sorun çıkartmadan 30 dk içinde hallettiler ve aracımı 1 saat bekleme sonucunda teslim ettiler.
Fakat ne yaparsam yapayım aracımın silecekleriyle alakalı garantiden değişimi hiç bir şekilde yapmadılar.
İlk 1 aydan sonrasında kesinlikle yapmıyoruz dediler.
Bunu yapan firmalardan bahsetmiş olmama rağmen değişim yapmadılar.
Bende oradan herhangi bir şey almadan çıktım.

fpotur link' Alıntı:
Bu sabah aracımı Bursa opel Neskar yalova yolundakı servise goturdum.
Randevu almıştım aracımla ilgili güncelleme yapacaklar idi.
Güncellemede sorun çıkartmadan 30 dk içinde hallettiler ve aracımı 1 saat bekleme sonucunda teslim ettiler.
Fakat ne yaparsam yapayım aracımın silecekleriyle alakalı garantiden değişimi hiç bir şekilde yapmadılar.
İlk 1 aydan sonrasında kesinlikle yapmıyoruz dediler.
Bunu yapan firmalardan bahsetmiş olmama rağmen değişim yapmadılar.
Bende oradan herhangi bir şey almadan çıktım.
elinizden geleni yapmışsınız.isteyenin bir yüzü , vermeyenin iki yüzü kara

arkadaşlar son zamanlarda herhangi bir güncelleme varmı karoser guncellemesınden baska

karoser güncelleme için aramadılar beni hiç yada geçende aramışlardı ben cevaplayamamıştım ne olabilir acaba?sinyal güncellemesi yapıldı en son

Ben bir güncelleme yüklettim ama karosermi sinyalmi bilmiyorum ? İşin tuhafı bu ne güncellemesi diye sorduğumda ' işte perfonsı etkilioyr, tüketimi düşürüyor' dediler yalnızca, hani karoserdir sinyaldir diyen olmadı.

markopasa86 link' Alıntı:
Ben bir güncelleme yüklettim ama karosermi sinyalmi bilmiyorum ? İşin tuhafı bu ne güncellemesi diye sorduğumda ' işte perfonsı etkilioyr, tüketimi düşürüyor' dediler yalnızca, hani karoserdir sinyaldir diyen olmadı.
karoser  güncellemesi ve sinyal güncellemesi dediğimiz şey aynı güncelleme. servisin ''ne güncellemesi'' sorusuna verdiği cevabı alkışlamak lazım  3bravvo işlerini ne kadar ciddi yaptıklarını ve yaptıkları şeyin ne olduğuna dair ne kadar bilgili ve ilgili olduklarının göstergesi.

Geri