Ynt: Güncelleme mesajı
Diyorum servis kaç km buraya diye, boşuna mı? 011zaa
Diyorum servis kaç km buraya diye, boşuna mı? 011zaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tolga bey size özelden msj attım ama geldimi size acaba anlayamadım ben.Tolga KARACA link' Alıntı:Diyorum servis kaç km buraya diye, boşuna mı? 011zaa
Gelin bir ziyaret edin, hiçbirşey yaptırmazsanız bir keklerini yer,çaylarını içer gidersinizTolga KARACA link' Alıntı:Diyorum servis kaç km buraya diye, boşuna mı? 011zaa
elinizden geleni yapmışsınız.isteyenin bir yüzü , vermeyenin iki yüzü karafpotur link' Alıntı:Bu sabah aracımı Bursa opel Neskar yalova yolundakı servise goturdum.
Randevu almıştım aracımla ilgili güncelleme yapacaklar idi.
Güncellemede sorun çıkartmadan 30 dk içinde hallettiler ve aracımı 1 saat bekleme sonucunda teslim ettiler.
Fakat ne yaparsam yapayım aracımın silecekleriyle alakalı garantiden değişimi hiç bir şekilde yapmadılar.
İlk 1 aydan sonrasında kesinlikle yapmıyoruz dediler.
Bunu yapan firmalardan bahsetmiş olmama rağmen değişim yapmadılar.
Bende oradan herhangi bir şey almadan çıktım.
karoser güncellemesi ve sinyal güncellemesi dediğimiz şey aynı güncelleme. servisin ''ne güncellemesi'' sorusuna verdiği cevabı alkışlamak lazım 3bravvo işlerini ne kadar ciddi yaptıklarını ve yaptıkları şeyin ne olduğuna dair ne kadar bilgili ve ilgili olduklarının göstergesi.markopasa86 link' Alıntı:Ben bir güncelleme yüklettim ama karosermi sinyalmi bilmiyorum ? İşin tuhafı bu ne güncellemesi diye sorduğumda ' işte perfonsı etkilioyr, tüketimi düşürüyor' dediler yalnızca, hani karoserdir sinyaldir diyen olmadı.