Güneş yanığı ve taş izleri

hllsrknszk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaşlar. Dün bir corsa aldım rengi siyah. kaput aşağıdaki durumda. Güneş yanığı ve taş izleri var. pasta cila veya boya koruma gibi işlemlerle % kaç oranında giderebiliriz bunları? Hangi işlem ve hangi firmayı önerirsiniz Ankara için?

mn83d.jpg
[/url][/IMG]

Aynı durum bende de var. Boyatmaktan başka çözümde olacağını sanmam. Yokta zaten.

Boyayı kurtaracağım diye çabaladıkça sonuç daha da kötü oluyor, o nedenle bırak gittiği yere kadar gitsin, ne zaman çok gözüne batar o zaman boyatırsın.

Moralini bozmak gibi olmasın fakat benimkide böyle başladı ve aşağıdaki link'deki resimlerdeki gibi oldu sonunda.

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=95061

Kısaca gitti yere kadar kullan ne zaman göz zevkini bozmaya başladı o zaman boyat

zımpara + astar + vernik ve sonunda boya lazım başka türlü adam olmaz bu yanık lekesi

Cevaplarınız için teşekkürler. En azından biraz görüntüyü düzeltmek içinde mi bir işlem uygulanamaz?

hocam renk zaten siyah direk siyah kaplat sorun çıkmaz sanırım boyamaktan iyidir

Merhaba arkadaşlar. Dün bir corsa aldım rengi siyah. kaput aşağıdaki durumda. Güneş yanığı ve taş izleri var. pasta cila veya boya koruma gibi işlemlerle % kaç oranında giderebiliriz bunları? Hangi işlem ve hangi firmayı önerirsiniz Ankara için?

mn83d.jpg
[/url][/IMG]

Ayrıca Hocam gerekli yerde kendinizi tanıtırsanız konunuz silinmez. Üye olan herkesin ilk mesajı tanışma köşesinde kendisini ve aracnı tanıtmak olmalıdır.

Araştırıp duruyorum. sanki başka çarelerde var gibi ama son çarede kaplama. boya satışta sıkıntı çıkarır. köşeyi bulduğumda mesajı yazıcam teşekkürler.

Araştırıp duruyorum. sanki başka çarelerde var gibi ama son çarede kaplama. boya satışta sıkıntı çıkarır. köşeyi bulduğumda mesajı yazıcam teşekkürler.

Hiç boşuna uğraşma bırak öyle kalsın gitti yere kadar... ;) hani derler ya ölüyü fazla kurcalama ya... yada..mıcar.... hesabına döner... ;)

Geri