Güneş yanığı ve taş izleri

Bence hafif bir pasta ve cila bayağı kurtarır (Benzer durumdaki kırmızı corsada kurtarmıştım). Yaptırırsınız beğenmezseniz direk kaplatın bence de en mantıklısı.

Bence hafif bir pasta ve cila bayağı kurtarır (Benzer durumdaki kırmızı corsada kurtarmıştım). Yaptırırsınız beğenmezseniz direk kaplatın bence de en mantıklısı.

Yarın bi randevu alıp yaptırcam önümüzdeki günlerde. son durumu beklediğim gibi olur inşallah. Foto paylaşırım yine.

Hocam aracınız metalik siyah mı Opak siyah mı?

Eğer isterseniz bugün saat 15.00'ten sonra Balgat tarafında olacağım. Aracınızı getirebilirseniz bir bakayım. Ona göre daha net yorum yapıp tavsiyede bulunurum..

Adres: Osmanlı Cad. No:36 Balgat (Türkocağı Cad. ile Osmanlı Cad. Köşesi)
Tel:0 506 990 88 15

Arkadaslar taş izleri ben arabada da var aracimin rengi lacivert bu nedenle beyaz beyaz duruyor rutus boyası yaptirsam rutuslasam çok belli olur mu aracim 2009 model

Arkadaslar taş izleri ben arabada da var aracimin rengi lacivert bu nedenle beyaz beyaz duruyor rutus boyası yaptirsam rutuslasam çok belli olur mu aracim 2009 model

bende de oldu pasta ciladan sonra bayağı artaya çıkıt rutus boyası yaptırdım biraz görünürlüğü azaldı ama yakından bakınca dalmaçyalı gibi duruyo her durumda sıkıntı olur ama rutus boyası gene de beyaz taş izlerinden iyidir.

Kaplama yaptırmak daha mantıklı değil mi ? Benim de kaput komple gitti gibi kaplamayı araştıracağım biraz olursa orijinal renginde kaplama yaptıracağım yoksa mecbur boyatacağız.

Kaplama yaptırmak daha mantıklı değil mi ? Benim de kaput komple gitti gibi kaplamayı araştıracağım biraz olursa orijinal renginde kaplama yaptıracağım yoksa mecbur boyatacağız.

Kaplama bana göre iş değil sadece yırtığı yamamaktan başka bir şey değil. Şahsen bırak öyle kalsın öyle bin ama ille de bir şeyler yaptıracağım diyor isen o zaman direk boya... başka kaçarı yok şahsi fikrim bu şekilde.

Tekrar Merhaba arkadaşlar,

Aracıma bugün pasta cila yaptırmış bulunmaktayım. Gıcır gıcır oldu. Tabi kaputta bir kaç taş izi daha ortaya çıktı. onuda servise gittiğimde rötuş yaptıracağım. Yakın zamanda foto paylaşırım yine. Çıkma kaputa kadar varan tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

o kadar kötü durum değilmiş demek ki,resimleri görmedim ama iş yerimde açmıyor,pasta cila ile kurtarsa dahi bazı durumda olan kaportalar 1-2 ay içinde cilanın etkisi geçtikten sonra kaportaya su işlemeye başlayınca tekrar aynı görünüme dönüyor,eski aracımın tavanından tecrübeyle sabittir,umarım sizde olmaz,saygılar.

Geri