güneş yanığı yardım!!!

yucelakgul

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
dostlar selam.

resimde görüldüğü üzere Opel Astra 2004 Siyah Enjoy sahibiyim ve tavan daki güneş yanıkları çok moralımı bozuyor . Boyatmakta istemıyorum. Bi çare lütfen

tşk

Ekli dosyalar

• IMG_20140622_180647.webp
    IMG_20140622_180647.webp
    14.2 KB · Görüntüleme: 113
  • IMG_20140622_180651.webp
    IMG_20140622_180651.webp
    11.1 KB · Görüntüleme: 79
Bunu boyasız halletmez sanırım kaportacı.boyada zarar olmasa tüm verniği sıyırıp tekrar vernikliyorlar ama bu zor gecmiş olsun.aynı renk filmle kaplatın

Sent from my iPad using Tapatalk

Ulan 2004 model araç ve sadece 10 yaşında tavanın vaziyetine bak ya ayılar osusur develer mıcar misali... bu nasıl iş ya?

yorumlar için teşekkür ederim. Kaplama tavsıyesı veren arkadaslar için bir sorum daha olacak. Kaplama yaptırırsam daha kötü olmasındanda cekinıyorum

Kaplama bedava olmadığına göre üzerine biraz daha ilave yapıp boyatmak daha mantıklı olur. Ayrıca orası burası kaplanmış araçlar bana pek cazip gelmiyor, bu tür işler kiri halının altına gizleme izlenimi veriyor. Son günlerde memlekette kullanmak için ucuz yollu bir araç bakıyorum, orası burası kaplanmış, film çekilmiş, çakma zenonla donatılmış arabaya denk geldim mi direk başka araba ilanına geçiyorum.

Boyatırsanız güneş yanığının,boyanırken,boya sonrası foto cekmeyi unutmayın.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ya boya ya kaplama olacak. Kaplama sorun olsa bile alttaki saç zaten hallolmuş. Bence yakın zamanda 1-2 yıla kadar satacaksanız öylece kalsın yok daha 5-6 sene binerim diyorsanız resim çekip boyatın.

Bu arada tavan öyle olduysa direklerin üstü, kaput felan sıradadır haberiniz ola. Zorunlu olmadıkça pasta felan yapmayın direk verniği alır yoksa. Cilayla devam edin.

Çok güneşte bırakılmış, gerekli boya korumaları uygulanmamış.

Bizim 91 model corollamız aynı durumda :)

Geri