Merhaba arkadaşlar aracım park ettiğim yerde mecburen sabahttan saat 2 ye kadar güneşte kalıyor sizce bu sorun olurmu? güneş ön cam tarafından torpidoyu korumak için ön cama güneşlik koydum o kadar teşekkürler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aracın boyaları dahil iç döşemeleri ve lastikleri,kaporta ciddi derecelerde zarara uğrayabilir..Şöyle düşünün; çölde neden tek başına bir kaya ya da taş kalmaz?Çünkü gece-gündüz sıcaklıkları farkı fazladır...Yani kısa zaman aralıklarında, sıcaklığın,bir 35 dereceye çıktığını bir de 10 dereceye düştüğünü farzedin ve bunun günün her günü olduğunu düşünün..Yemeği ya da sütü bile bir ısıtıp bir soğuttuğumuzda 3.4. denemeden sonra yemek bozulmaya başlar..Branda ya da benzeri şeylerle korumanız çok daha iyi olur bence..[/QUOT
sitede oturuyorum branda şansım pek olmuyor peki başka ne yapabiliriz
UV korumalı bir cila alıp uygulayın son derece basittir yapması.Ondan sonra yine iç güneşliği kullanın ve güvenli yerdeyse araba 2 camı birer parmak açık bırakın
UV filtreli cilayı kendim uygulayabilirmiyim açıkçası cila olaylarında pek bilgim yok zor mudur nasıl uygularım ilgin için teşekkürederim arkadaşım
nadir abi öyle ama insan üzülüyor gerçekten yazık yaw ateşin altında günahtır yaw mübarek gün
aslında şu aracı bastan basa kaplayan parlak güneşliklerden var zararı varmıdır boyaya ne dersiniz