Güzel ses için egzozmu hava filtresimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan halit220
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

halit220

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 96 model astra 1,6 gl aracım var
araçda lpg var
güzel ses almak için hava filresimi uygun olur
egzoz mu
genelde hava filresi diyolar ama araç lpg li diye kafama taklıyor
güzel ses dedim çok ses istemiyorum
3000 devirden sonra fln tok ses istiyorum

hava filteresini söktürürseniz üst devirlerde tatlı spor bir ses alırsınız çok büyük sesler beklemeyin sadece orta susturucuyu sökerek yerine düz boru koyarak çok daha yüksek bie egsoz sesi alırısnız

hava filtresini söktüğünde seste abartı bi değişiklik bekleme bence çok ses istemıyorum dediğine göre abarth fazla kaçar :)

hava filtresi tak kesinlikle. Bu lpg olayını bende araştırdım bi zamanlar ama lpg li olması sanırım hava filtresi takılmasına engel değil. Bence kesin tak, hem biraz olsun performansın artar hemde seni tatmin edecek sesi çok rahat alırsın. Egzoz işi biraz sakat. 115 tl ceza yedikten sonra egzoz biraz uzak artık bana :)

egzos cezaya giriyo
bana sorarsan hocam kutu içi filtre al markasıda green filter olsun hem daha uzun ömürlü hemde sağlam :)
performans + ses için bence ideal :D

kutu içi filtreler ses veriyor mu?

çoğu araçta açık filtreden daha çok ses verdiğide oluyo :)

kutu içi green alırsan olan 140 lirana olur filtre işinde performans 100hplik bir arabada kesinlikle hissedilmez. ses içinde opellerin çogu modelinde belli belirsiz bir artıs oluyor.

egsoz kaliteli olursa bir miktar aracın rahtladıgı hissediliyor ortaya spor kazan sona tepecikli perdesiz sustrurucu iyi gider.

kutu içi green filtre + performans egzoz mevcut aracımda optimum performans artışı ve ses sağlıyor 3000 dd den sonra tok bir ses
Kutu içi filtrenin farkı hissediliyor ( ilk taktırıldığında zamanla alışıyorsun ) ama çok aşırı bir performans bekleme az bir fark oluyor alt devirlerde özellikle

Son düzenleme:
cvplar için sağolun

Geri