Orjinal teyp dursun Önlere ve arKalara mid takımı deck çevirici birde mono amfi desek ne kadara maal olur amfinin çıkışı kaç olmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orjinal teyp dursun Önlere ve arKalara mid takımı deck çevirici birde mono amfi desek ne kadara maal olur amfinin çıkışı kaç olmalı
Merhaßa,ßence aracın Orjinalliğini ßozmadan Önlere ve arKalara mid takımı,ßagajada 30cm Lık bır bas ve 5 kanal bır anfıyle yeterınce Müzikden zevk alManızı sağlayacaktır.Orjınal Cihanıza deck çevirici alarak anfi çıkışı elde etmekde mumkun..Aynı sistemi ßir arkadaşa yaptık,ßakırköy civarına yakınsanız aracı dinleyerek karar verebilirsiniz..Hayırlı forumlar..
aslında ben astra hların orjinal kolonlarını yeterli buluyorum buna sadece bi sub eklense çok başarılı olur gibi ama infinity kappalarında çok metnini duydum çok daha süper olabilirmiş gibi geldi bana böyle bi sistem ama oval coaxiallerden ve mdf lerden yana hiç değilim sanki aracın bütün güzelliği ve orjinalliği gidiyomuş gibi geliyo bana.
bende sana katılıyorum ancak 1 çift 16 1 çift 13 cm iyi bir kompenant takımı 400 tl den aşağı değil sadece 100 tl oval kolona ve 50 tl mdf ye vererek biraz olsun kısıyorsun. Tamamen duygusal
Ayrıca 2 çift kompenantı ve bası kaldıracak amfidede fiyat farkı oluyor.