H&R presletilmis 6cm yay

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozankaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozankaya

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
195/55/16 lastik ölçüleri olan aracıma böyle bir yay takmayı düşünüyorum ama araçın amortisörlerine bir zararı olurmu daha önce bu şekilde kullanan arkadaşımız varmı bilgisi olan varsa paylaşabilirse çok sevinirim.

Presletilmiş yay hiç güven vermiyor bana, helezonların dayanıklılığı bence zayıflıyor, hiç gerek yok.

Presletilmiş yay hiç güven vermiyor bana, helezonların dayanıklılığı bence zayıflıyor, hiç gerek yok.

Isıtarak preslemeden sonra yeni facia soğuk pres.

Isıtarak preslemeden sonra yeni facia soğuk pres.

Soğuk presle metalin zarar görmediğini sanıyorlar. Geçenlerde dükkanında pres olan bir ustayla konuştuk bu konuyu, kırılması büyük ihtimal diyor.

Tabiki. Malzeme ne olursa olsun niteliğini bozmaya yönelik her uygulama normlarının dışına çıkmasına etken.

usta zaten takcagın yay 6 cm bıde pres yapıp dahada dusurmemın bı anlamı yok kı yollarımız malum arabana yazık yolda top gıbı seker aracın her yerı ötmeye başlar sakınm yapma oyle bısey derım bence yay ıle dusurulecek max 3 cm olmalı zaten amortısorler ozelıgını yıtırıyo bu dusurme olayında..
cok dusurcem dersen coıl takcaksın bıraz paraya kıyıp ıstedıgın kadar dusur altı surtmedıkten sonra sıkıntı olmaz

Bence 35mm preslenip 60mm e çıkarılmış.

Aynen presli hali 60mm sanırım. Amaç çok fazla düşürmekse, el yapımı coil takmak daha mantıklı. (Orjinal Coil-over e pahalı geliyorsa.)

Aynen presli hali 60mm sanırım. Amaç çok fazla düşürmekse, el yapımı coil takmak daha mantıklı. (Orjinal Coil-over e pahalı geliyorsa.)

Ben el yapımı coil e de pek sıcak bakmıyorum, 2 kaynak 2 diş açmaya bakıyor hayat o zaman.

Ben el yapımı coil e de pek sıcak bakmıyorum, 2 kaynak 2 diş açmaya bakıyor hayat o zaman.

TUV onaylı, sertlik ayarlı Coilover kiti en sağlıklısı aslında, hemde almışken Wogtland, Eibach felan olacak.

Geri