hangi araba çok yakar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BATTAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
büyük motor fazla yakar küçük motor ekonomiktir düşüncesinin doğru olmadıği ortada. ayrıca uzun yol yüklü (4 kişi) olarak 120 yi geçmeden sürdüğümde 7.8 Litre gibi değerlerde yakaladım (yüksek rakımda 1500 metregibi) deniz seviyesinde dahada iner diye düşünüyorum saygılar.

SEAT vw grubunun en kötü motorlarının takıldığı eciş bücüş bişiy oldu zaetn ben vectra almadan önce 0 km leon alacaktım bir baktım fabrika verilerine utanmadan yazmışlar dı bi de şehir içi 9,9 şehir dışı 6,2 yok artık demiştim 1,6 bir minicik araca baktım ibiza da aynı 1,4 ama çok yakıyor... Seat ile 2,0 opel karşılaştırılmaz zaten opel az yakar aksini iddia eden varsa (hondacılar hariç) denesin görsün iddia ederim 100-110 km ortalama hızda 5,7 ortalama ile giden 1,6 araçzor bulunur ama 10 yaşında vectra anca bukadar yakar 2,0 litre 136 HP
daha ne denir bilmem?

küçük motor şehir içinde
büyük motor şehir dışında az yakar.
bence opel hep az yakar ya neyse.:good:

zarwan' Alıntı:
SEAT vw grubunun en kötü motorlarının takıldığı eciş bücüş bişiy oldu zaetn ben vectra almadan önce 0 km leon alacaktım bir baktım fabrika verilerine utanmadan yazmışlar dı bi de şehir içi 9,9 şehir dışı 6,2 yok artık demiştim 1,6 bir minicik araca baktım ibiza da aynı 1,4 ama çok yakıyor... Seat ile 2,0 opel karşılaştırılmaz zaten opel az yakar aksini iddia eden varsa (hondacılar hariç) denesin görsün iddia ederim 100-110 km ortalama hızda 5,7 ortalama ile giden 1,6 araçzor bulunur ama 10 yaşında vectra anca bukadar yakar 2,0 litre 136 HP
daha ne denir bilmem?

seat ;vw ve audi in kötü motorlarını değil aynısını kullanıyo. evet yakıtları gerçekten çok fazla. normal kullanımda şehir içi yakıtları 1,6 motor için 10 litre civarı ortalama. fabrika verileri bundan az olsada normal kullanımda rahatlıkla 10 litre görülebilir.

1,6 motor zaten kötü seatlara hiç uymamış, 10 litre feci rakam bence 2,0 litre 12-13 yakıyor bence seata bakarak çok makul..
seat, Leon Cupra olmasa facia bir marka zaten şu an....

aradaşalr bnce bmw bende vardı ordan biliyorum bmw 5,20 vardı ve birde passat 1,8t vardı 2 sene once en son deposu 220 ytl doluyordu ve yaklaşık 500km falan gidiyordu ş.içi

opel rules

valla bizim sfi lar 5.8 falan yakıyodu benzindeyken 75 milyona 500km gidiyodu. super az yakar

arkadaşlar sürekli az yakıt ve her zaman daha çok performasn diyorsanız 3,23 ve yukarısına binin. bugün 3,28 ler bile 11-12 litre gibi yakıtlar tüketiyorlar. bu konuda bmw gerçekten çok tutumlu. fakat e36 veya daha yukarısına binmeniz lazım bunun için:) m3 bile 15-16 litre bir yakıt tüketiyor (e36)

gecenlerde bir arkadaşın 97 (1.4 lt) civic'ine bindim şehir içi gezdik sürekli gaza basmam gerekti araba gitsin diye. garip geldi ben bir gt kullanıcısı olarak gaza basmadan, dokunarak gittiğimi farkettim. büyük motor tercih et mutlu ol.:)

95-110 arası seyredip 4 kişi ile 5.7 litre ş.dışı ortalama yakıtım olduğunu bilirim.düşün tek kişi ve 90-95 gittiğini fabrika verisi olan 5.7 nin altına bile düşebilirsin.İşyerinde bile arabadan bizlere göre yüzeysel anlayan insanlar halan yalan söylediğimi düşünüyorlar:)Hatta birinde arkadaş vardı yanımda o bile çok şaşırmıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri