- Konuyu Başlatan
Ynt: hangi motor? 1.3 dizel mi 1.4 turbo mu yada 1.6 atmosferik mi 1.6 turbo mu?
Tam idamlık tipler yaptıkları sizi ve ailenizi ölüme atmak resmen, ben de çok karşılaşmışımdır.
[/quote]
böyle tiplerle karşılaşmayan kaç kişi var acaba? yolda bunlardan bir sürü var. altınızda 1.4t veya 1.6t varsa sollar geçersiniz. ben arabama bu konuda güveniyorum. dizeller zorlanır mı zorlanmaz mı bilemiyorum, kullananların çoğu böyle bir durumu atlatmakta zorlanmayacaklarını düşünüyorlar. umarım haklıdırlar.
Tolga KARACA link' Alıntı:[quote author=eketen link=topic=2063.msg43166#msg43166 date=1313235091]
...
Siz geçmeye kalktığınızda ayağını paspasa yapıştırıp sizi ne geçiren ne de önünüzde giden üstelik bazılarının üstünüze üstünüze kırdığı sürücü! lerin olduğu yollarda bir sollama manevrasını nasıl yaptığı konusundadır.
...
Tam idamlık tipler yaptıkları sizi ve ailenizi ölüme atmak resmen, ben de çok karşılaşmışımdır.
[/quote]
böyle tiplerle karşılaşmayan kaç kişi var acaba? yolda bunlardan bir sürü var. altınızda 1.4t veya 1.6t varsa sollar geçersiniz. ben arabama bu konuda güveniyorum. dizeller zorlanır mı zorlanmaz mı bilemiyorum, kullananların çoğu böyle bir durumu atlatmakta zorlanmayacaklarını düşünüyorlar. umarım haklıdırlar.