Hangi motor yağını kullanmalı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Navaron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi marka motor yağını kullanıyorsunuz

• Kullanılan toplam oy
    318
whiteman' Alıntı:
benim aracında yağ değişim zamanı geldi castrol magnatecle değiştirmeyi düşünüyorum sonuçtan haber vereceğim dedikleri gibi akıllı moleküller iyi iş çıkarırsa sürtünmeyi ve aşınmayı önlerse buna verilecek paraya değer bence

castrol magnatecin teknolojisini castrolde çalışan bi arkadaşa danıştım (bölge sorumlusu gibi bi görevi vardı) 100000km üstündeki araçlarda extra bi özelliği olmadığını söyledi. aşınma durumuyla alakalıymış sanırım,
mobil kullanıyorum ben diğerlerinden de denedim ama mobil gibisini görmedim
biraz reklam koktu ama neyse :D

10-40 ile 15-40 yağ arasındaki fark nedir?
Benim araç 10 yaşın üzerinde 2,0 motor. Benim araç için 10-40'mı yoksa 15-40 mı daha iyidir?

alpago' Alıntı:
10-40 ile 15-40 yağ arasındaki fark nedir?
Benim araç 10 yaşın üzerinde 2,0 motor. Benim araç için 10-40'mı yoksa 15-40 mı daha iyidir?

15-40 biraz daha kalın yağdır. benim bildiğim kışın 5-40 yazın 10-40.
daimi olarak 10-40 kullanıyorum ve gayet memnunum.
Opel marka yağ ise mobil s in aynısıdır.sadece etiket farkı.

castrol magnatec

motor yagı

arkadaslar 2004 opel corsa twinport 1,4 16v aracım var araç ilk çalıstıgında dizel gibi ses geliyor_?
servise sordum motor yagı 15/40 dır ondandır dediler.Sizce bu normalmidir?Benden önceki arkadas yagını yeni değiştirmiş yani yag daha yeni.Arac 40bin km de...
Yagı değiştirmeli miyim? Su an ki haliyle kullansam bir sorun olur mu
saygılarımla...

Hangi Motor Yagini Kullaniyorsunuz...

Arkadaşlar arabanıza ne yağ kullanıyorsunuz benim aracım 1.3 dizel bu gün yag almaya gittim mobil 1 0W-40 öneridiler fiyatı da biraz pahalı geldi 75 YTL. siz ce ne yag kullanmalıyım ....

Geri