Hangi Opel

cengiz_0475

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Daha önce okuyan arkadaşlar bilir,Opel Antara ile ilgili sorunumu.Şu gün itibarı ile artık bu arabayı değiştirme niyetindeyim.Bana turbo dizel olmayan bir opel önerir misiniz?2000 motor harici her türlü opel marka araç önerilerinize açığım.Şimdiden herkese teşekkür eder saygılarımı sunarım.
Umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır.

Ynt: Hangi Opel

Merhaba, sanıyorum Antara ile ilgili sıkınıtılarınızı yazdığınız mesajlar ne yazık ki sitenin veri kaybı sırasında silindi bu yüzden birçok üyemiz sıkıntılarınızdan haberdar olmayabilir.

Yeni aracınız için belirlediğiniz bir bütçe var mı acaba? Ve yakıtla ilgili düşünceleriniz nedir? Sormamın sebebi şu normalde 1.6T Cosmo Astra sizi çok memnun edebilir, ya da yine 1.6T bir Cosmo Insignia ile çok rahat edebilirsiniz. Ancak biraz daha ekonomik olsun derseniz iki modelinde 1.4T modellerini tavsiye edebilirim.

70.000tl civarında ve çok az yaksın demiyorum normal  olsun yeter.Antara ile 215tl lik mazotla sadece şehir içinde 320 km yapabiliyorduk.Böyle bir anormallik olmasın yeter.Unutmadan satmak istediğimde beni çok bekletmeden ve de zarara uğratmadan satılacak birşey olsun.ևünkü bu Antara hayli yıprattı...

Insignia'lar güzel ve segmentlerindeki fiyatına göre en dolu araçlardandır ancak ikinci elleri biraz sıkıntılı diye biliyorum. Özellikle yanlış inanışlar yüzünden ikinci el piyasasında fiyatları çok düşebiliyor ki sahipleri de bundan çok şikayetçi.

Güzel bir sedan Astra'da 1.4T olarak işinizi görebilir, bütün donanımlarını bile alsanız 70.000 TL tutmaz ancak Antara'dan sonra bir C sınıfına binmek ister misiniz onu bilmiyorum. Bu yüzden Insignia'yı düşündüm ilk etapta.

Bu geçiş süresi  biraz kendimi toparlamam(maddi) için.Bu yüzden fazla zarar vermeyecek ve alıcısı hemen bulunacak olması 1. tercihim.

cengiz_0475 link' Alıntı:
Bu geçiş süresi  biraz kendimi toparlamam(maddi) için.Bu yüzden fazla zarar vermeyecek ve alıcısı hemen bulunacak olması 1. tercihim.

O zaman bir Astra Insignia'dan daha az zorlar sizi diye tahmin ediyorum elden çıkartırken.

GNSpower link' Alıntı:
O zaman bir Astra Insignia'dan daha az zorlar sizi diye tahmin ediyorum elden çıkartırken.

İlginize teşekkür ediyorum ama listede o kadar Astra var ki hangisinden bahsettiğinizi anlamadım.Zahmet olmazsa tam ismini ve liste fiatını söyle misiniz?

İlginize teşekkür ediyorum ama listede o kadar Astra var ki hangisinden bahsettiğinizi anlamadım.Zahmet olmazsa tam ismini ve liste fiatını söyle misiniz?

Dizel istemediğiniz için hem yakıt hemde yaygınlık anlamında en kullanışlısı Astra Cosmo 1.4T olabilir. Sedan ya da HB ikisi de benzer özellikteler, eğer bagaja da ihtiyacınız varsa sedan işinizi çok rahat görecektir.

Çok teşekkürler,gönlünüze sağlık,bakalım diğer arkadaşlar ne diyecekler?

Çok teşekkürler,gönlünüze sağlık,bakalım diğer arkadaşlar ne diyecekler?

Ben teşekkür ederim ne demek. Birazdan arkadaşlarımda yorumlarını yazarlar.

Geri