Hangi Opel

Ynt: Hangi Opel

Eğer ki geçiş süresi için (yani bir süre sonra elden çıkartmak gibi bir durumunuz olacaksa) bir araç bakıyorsanız sıfır almak yerine temiz, az kmde 2. el de düşünebilirsiniz.
Astra 1.4T Cosmo veya sport düşünülebilir.

Neden Mokka almıyorsunuz???

Neden benzinli arac?
Madem az yaksin istiyorsunuz, o zaman neden en az yakan dizel motorlardan secmiyorsunuz?

- ben sizin yerinizde olsam, insignia dizeli tek gecerdim :)

onderak link' Alıntı:
Neden benzinli arac?
Madem az yaksin istiyorsunuz, o zaman neden en az yakan dizel motorlardan secmiyorsunuz?

- ben sizin yerinizde olsam, insignia dizeli tek gecerdim :)
Opel Antara beni dizel ve triptonik vitesten nefret ettirdi,bunların bir partikül filteresimi oluyor,hayatımdan bezdirdi.Bu yüzden benzinli ve elden çabuk çıkacak birşey istiyorum.Mokka da düşünmedim değil ama opelin Antara örneği gözümü korkuttu.Mokka kullananlar artı ve eksisini yazarlarsa neden olmasın.

Dpf ilk aldigim sene yanip yanip durdu. Hele ilk 5 bin km'ye kadar bi donem boyunca, her hafta yandigini hatirliyorum. bundan nefret bile ettirdigini soyleyebilirim.

Ama 2.senemde bir kez bile yanmadi. Tam ne oldugunu unutmustum ki, 3.seneye girdigimde bir kez yanarak, bana varligini hatirlatti..

- bu son arac sizi baya uzmus :(

onderak link' Alıntı:
Dpf ilk aldigim sene yanip yanip durdu. Hele ilk 5 bin km'ye kadar bi donem boyunca, her hafta yandigini hatirliyorum. bundan nefret bile ettirdigini soyleyebilirim.

Ama 2.senemde bir kez bile yanmadi. Tam ne oldugunu unutmustum ki, 3.seneye girdigimde bir kez yanarak, bana varligini hatirlatti..  

- bu son arac sizi baya uzmus :(
Evet,halimden anlayan biri çıktı,her 1000km de yağ değişip,partikül filtre temizletmek 500 tl.

yeni alacaginiz araç hayırlı olsun.1.6T insignia bence tam aradıgınız araba

70000 tl için konuşuyorum tabiki astra almam sahibinden e bakabilirsiniz çok iyi audi A4 ler var ve de dizel.Eğer bizim segment ve sedan istiyorsanız bence jetta astra sedandan daha başarılı görünüş olarak.hb olarak bu sınıfta astra diyorum ama sıfır almayın çünkü 2011 de 52k verdiğimiz araçlar şuan 45-46k ya satılıyor o yüzden tercihim 2.el olur.son olarak da 1.4 mü 1.3 yazılımlı mı derseniz 1.3 ü tercih ederim.şimdiden hayırlısı olsun

Gökalp link' Alıntı:
70000 tl için konuşuyorum tabiki astra almam sahibinden e bakabilirsiniz çok iyi audi A4 ler var ve de dizel.Eğer bizim segment ve sedan istiyorsanız bence jetta astra sedandan daha başarılı görünüş olarak.hb olarak bu sınıfta astra diyorum ama sıfır almayın çünkü 2011 de 52k verdiğimiz araçlar şuan 45-46k ya satılıyor o yüzden tercihim 2.el olur.son olarak da 1.4 mü 1.3 yazılımlı mı derseniz 1.3 ü tercih ederim.şimdiden hayırlısı olsun

Arkadaşlar büyük bir olasalıkla Antarayı aldığım bayiye takas yoluyla geri vereceğim için araç mutlak opel olacak.İkinci el ve başka marka araç olmayacak.Bunlara göre değerlendirin.

Geri