Hangi Opel

Ynt: Hangi Opel

Ya arkadaş şimdi bir bayi aradı Astra sedan 1.4 140hb actif select cosmo navigasyon beyaz herşey içinde mtv,plaka vs hiçbirşeye karışmam 53.500 verdim,ne dersiniz,kabul edecek gibi.2012 model.

Active Select benzin namına sizi çok üzer, naçizane tavsiyem teklifi duymamış gibi yapın. (:

Çok teşekkürler, o zaman ben manuel viteslere mi bakmam gerek?

cengiz_0475 link' Alıntı:
Çok teşekkürler, o zaman ben manuel viteslere mi bakmam gerek?

Evet manuel turbolar ekonomi yönündende performans yönünden de sizi üzmezler.

Kardeşim,az-çok antara dan çektiklerimi biliyorsunuz bu yüzden ince eleyip sık dokuyorum.Kusuruma bakmayın,bu sitedeki arkadaşların tecrübe ve deneyimlerinden faydalanmak istedim.Hayırlısı ne ise o olsun.Herhalde 2013 modelleri bekleyeceğiz bu gidişle...

Kardeşim,az-çok antara dan çektiklerimi biliyorsunuz bu yüzden ince eleyip sık dokuyorum.Kusuruma bakmayın,bu sitedeki arkadaşların tecrübe ve deneyimlerinden faydalanmak istedim.Hayırlısı ne ise o olsun.Herhalde 2013 modelleri bekleyeceğiz bu gidişle...

Araştırarak ve ince eleyip sık dokuyarak en iyisini ve doğrusunu yapıyorsunuz, ben kendi aracımı hiç araştırmadan aldım o yüzden şimdi bile Astra'nın farklı donanım ve seçeneklerini alırdım, en güzelini yaptığınızı düşünüyorum bol bol soruşturarak.

2012'lerde güzel indirimler oluyor bildiğim kadarıyla ancak 2013'lerde gelmeye başlar herhalde yavaş yavaş. Dediğiniz gibi hayırlısı neyse o olsun.

Ya arkadaş şimdi bir bayi aradı Astra sedan 1.4 140hb actif select cosmo navigasyon beyaz herşey içinde mtv,plaka vs hiçbirşeye karışmam 53.500 verdim,ne dersiniz,kabul edecek gibi.2012 model.

53 500 sedan otomatik cosmo için çok çok çok iyi bir rakam. 2013 model beklerseniz 4-5 bin TL fark ödeyebilirsiniz.
yeni sedanlarda active select iyileştirme yapıldı. yakıt 8.5 tutturulabilir ortalama.
eğer bayinin önerdiği araç uçuk kaçık tutulmayan bir renk değilse, kaçırmayın bence

Geri