Hangi Sedan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theopel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vectra c 2.0 t gts alirdim..

sıfır araba alıpda para mı ziyan etmem araç kapıya çıktığı anda 5 10 bin tl ziyan oluyorr bu dedğim son zamanlarda astra h için olmuyor
insignia 1.6 180
c5 1.6 sxpk
süper b
e 200 komp
volvo s40 1.6 dizel
.....

Çok saolun arkadaşlar, hepinize teşekkürler...

2011 geliştirilmiş motorlu cruze alırdım illa sıfır olsun diyorsanız...

öncelikle net kriterleriniz nedir? benzinli mi istiyorsunuz dizel mi? aracın içi hep kalabalık mı olacak yoksa sadece siz mi? genel olarak nasıl kullanacaksınız gezmek için mi yoksa işe git-gel için mi? bunları belirtirseniz daha çok yardımcı olabiliriz

Astra sedan beyaz enjoy plus paket...

bi kere temel düşünce olarak 40 bin liram olsa onlan gidip araba almazdım ..
yani 40 bin liralık arabaya binen adamın en az 200 bin lirası olmalı...şaşıyorum tüm birikimini gidip arabaya yatırana ve yahut gidip kredi ile araba alana....:saplak:
şartlar iyi diyelim yada işin fantezi boyutunda takılıyoruz ...
o zaman bu kadar para vereceksem gidip ikinci el almazdım sıfır bakardım...
seçenek çok para var imkan var...
illa sedan olacaksa
vw grubunda ...
skoda superb... passat...
yada uzak doğudan corolla ve yahut civic gibi ...

Bütçe ayrımı ve kredi konusunda bende aynı fikireyim.

40.000 ile kesinlikle insignia alırdım bütceyi 50 - 52.000tl lere yükselticek olursamda direk e 90 kasa metalik lacivert bmw 3 kolavalardım.

40.000 tl vedikten sonra binme derdide var. Vergisi, kaskosu, trafik sigortası, bakım giderleri ve en önemlisi aşırı yüksek akar yakıt fiyatları yüzünden 50.000 km sonra 40.000 tl daha harcanmış olur.

Bu devirde arabayı almaktan daha zoru arabaya binebilmek.

mercedes

öncelikle net kriterleriniz nedir? benzinli mi istiyorsunuz dizel mi? aracın içi hep kalabalık mı olacak yoksa sadece siz mi? genel olarak nasıl kullanacaksınız gezmek için mi yoksa işe git-gel için mi? bunları belirtirseniz daha çok yardımcı olabiliriz
Tek kriter sedan olması

Geri