Hangi Sedan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theopel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar hep baktım yazdıklarınıza yani 3 veya 4 kişi opel diyor neden opelden memlun değilmisiniz bence burdalikerin %80 i opel demesi lazım çünki bütün herşeyiyle bılıyorlar opeli
şimdi arkadaşın actıgı formun konusunu bende sordum bende araba alacam şimdi hayatta opelden geçmem
o benim hayatımı kurtardı
ha alacağım arabayada gelirsek
VECTRA C 2.0T GTS ARTAN PARAMADA SES SİSTEMİ YAY FİLM GİBİ ŞEYLERLE UĞRASIRDIM SAYGILAR

bazıları mantığıyla bazıları hayalleri ile hareket eder bende 40 bin tl varsa mantığımla hareket ederim bende 100 bin tl için araba için para ayırmışsam o zamanda hayallerimle hareket ederim..

Illaki ben ona birşey demiyorum
ama benim anlamadigim şu bu formu başkalarida okuyo ister uye ister misafir şayet ben opeli bilmesem derim ki baksana adamlar opelci ama kimse opel almak istemiyo derim yani üzgünüm :(

Illaki ben ona birşey demiyorum
ama benim anlamadigim şu bu formu başkalarida okuyo ister uye ister misafir şayet ben opeli bilmesem derim ki baksana adamlar opelci ama kimse opel almak istemiyo derim yani üzgünüm :(

Fatih haklısın aslında ama şöyle bi durum var. Hondanın forumuna gir ordada durum böyle :)

sonuçta herkes yaşadığı sıkıntıları yazıyor. Sonuçta herkes tecrübesini aktarıyor..

Geri