Hangi Sedan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theopel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yakıtını saymazsak civici gözü kapalı önerebilirim :))

Civic yada düşük model olur diyosan mercedes c180 alirdim

Volvo S40 1,6 Dizel dynamic paket alırdım.

gider güzel bir 2007-2008 vectra 1.9 cdti elegance alırdım.. sedanmı sedan .. ekonomi mi ekonimi.. performans mı performans.. yaygın servis ağı ikici el de sorunsuzluk marka kalitesi alman farkı cabası.. dolumu ağzına kadar dolu araç tiptironik sunroof abs asr esp 10 airbag elektrikli koltuk ısıtmalı koltuk elektrikli perde say say bitmez... üç beş binde cebimde para artar o fiyata aracı ziebart sonax tarzı bakıma sokardım varsa eksiği onları tamamlardım misal bixenon far falan olabilir ama xenon farda vardır onda.. depoyu fuller keyfime bakardım..

Katılıyorum bende aynını yapardım. :good:

2007 civarı 1.9 dizel siyah bir alfa 159
42-43bin tl olr temizleri ama güzel araç

Valla bugüne kadar hiç sıkıntı yaşamadım..
Aslında haklısınız, bazı kalıplaşmış Türk düşünceleri vardır , arabanın altı çok alçak aslında eski yollar için geçerlidir, şimdiki yollar gayet güzel...

arkadaşlar hep baktım yazdıklarınıza yani 3 veya 4 kişi opel diyor neden opelden memlun değilmisiniz bence burdalikerin %80 i opel demesi lazım çünki bütün herşeyiyle bılıyorlar opeli
şimdi arkadaşın actıgı formun konusunu bende sordum bende araba alacam şimdi hayatta opelden geçmem
o benim hayatımı kurtardı
ha alacağım arabayada gelirsek
VECTRA C 2.0T GTS ARTAN PARAMADA SES SİSTEMİ YAY FİLM GİBİ ŞEYLERLE UĞRASIRDIM SAYGILAR

40 bin liraya tertemiz bi VOLVO S40 gider reis ;)

Geri