hangisi daha mantıklı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne biliym o kadar demlemedim yaw alt tarafı bi çaydanlık :D :D sabaha bu konu kilitleniyormuş

mod açıklama yapıyor

sizin araba almaya niyetiniz yok gece gece forumda çaymı içilir burası kahvehanemi evi su mu basar diye :D :D

NEYSE KONU DIŞINA DAHA FAZLA ÇIKMASAK İYİ OLUR TEKRARDAN HATIRLATIYORUM ARKADAŞLAR LÜTFEN 2. EL TEMİZ BİR ARAÇ BULAN OLURSA BANA ÖZEL VEYA KONU ÜZERİNDEN MESJ ATSIN. MESAJLARINIZI BEKLİYCEM...
İNŞ.. BEĞENDİĞİ ARABAYI ALIRLAR...

NEYSE KONU DIŞINA DAHA FAZLA ÇIKMASAK İYİ OLUR TEKRARDAN HATIRLATIYORUM ARKADAŞLAR LÜTFEN 2. EL TEMİZ BİR ARAÇ BULAN OLURSA BANA ÖZEL VEYA KONU ÜZERİNDEN MESJ ATSIN. MESAJLARINIZI BEKLİYCEM...
İNŞ.. BEĞENDİĞİ ARABAYI ALIRLAR...

yaw sen ne arıyon bi söyle hele belki önceki sayfalarda yazdın ama kim okuyacak şimdi

OPEL VEYA VOLKSWAGEN FARKETMEZ DÜZ VİTES LPG'Lİ OLMIYCAK FİYAT ARALIĞIDA 20.000-25.000 ARASINDA OLCAK RENK FALAN FARKETMEZ 2-3 SENE KULLANILACAK ALINCAK ARAÇ

niye bu kadar dallanıp budaklandıki bu konu onu anlamadım araba.com sahibinden.com girip baksın kuzenin burada biraz zor bulunur

mail

Arkadaşlar Zaten Bi Tane Beğendiler Bende Yarin Bakicam Beğendiklerine Eğer Kesin Kararlilarsa 2 Gün Sonra Araba Alinmiş Bende Rahatlamiş Olcam Inş... (amin)

AMA DAHA BİR TÜRLÜ NE BEĞENDİKLERİNİ ÖĞRENMEYE VAKTİM OLAMADI..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri