ahahha pijamalarım neden ıslanmıs da derse tam olur sende de ne caydanlık warmıs walla kızın evine incir agacı dikip suladın resmen :rock
yaw gece gece iyi geldi baya şenlendik bu topikte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ahahha pijamalarım neden ıslanmıs da derse tam olur sende de ne caydanlık warmıs walla kızın evine incir agacı dikip suladın resmen :rock
ne biliym o kadar demlemedim yaw alt tarafı bi çaydanlık sabaha bu konu kilitleniyormuş
mod açıklama yapıyor
sizin araba almaya niyetiniz yok gece gece forumda çaymı içilir burası kahvehanemi evi su mu basar diye
NEYSE KONU DIŞINA DAHA FAZLA ÇIKMASAK İYİ OLUR TEKRARDAN HATIRLATIYORUM ARKADAŞLAR LÜTFEN 2. EL TEMİZ BİR ARAÇ BULAN OLURSA BANA ÖZEL VEYA KONU ÜZERİNDEN MESJ ATSIN. MESAJLARINIZI BEKLİYCEM...
İNŞ.. BEĞENDİĞİ ARABAYI ALIRLAR...
yaw sen ne arıyon bi söyle hele belki önceki sayfalarda yazdın ama kim okuyacak şimdi
OPEL VEYA VOLKSWAGEN FARKETMEZ DÜZ VİTES LPG'Lİ OLMIYCAK FİYAT ARALIĞIDA 20.000-25.000 ARASINDA OLCAK RENK FALAN FARKETMEZ 2-3 SENE KULLANILACAK ALINCAK ARAÇ
Bravo.. çok haklısın:good:bi bayan için suan en mantıklısı 206 almak sıfırı 24 falandı dizeli yalan olmasın alır 3 sene biner paşalar gibi