hangisi daha mantıklı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2-3 senelik araç kullanımların da elbetteki 2. el bir temiz araç almak daha mantıklı olacaktır.geçen siteden arkadaşımız sattı bir astra sını ve daha sıfırdı km inanılmaz düşüktü.

öyle temiz bi 2. el bulabilirsek süper ama bulmanında kolay olmıyacağı düşüncesindeyim şahsen!

öyle temiz bi 2. el bulabilirsek süper ama bulmanında kolay olmıyacağı düşüncesindeyim şahsen!
piayasa değerinin 1-2 milyar fazlasını isteyen satıcılar var ikinci elde bence 1-2 milyarı önemsemeyeceksin varsın fazla olsun ama temiz olsun

1-2 milyar sorn değil önemli olan temiz bi araç olsun kullanıcağımız 2-3 sene içinde işimize yarasın yeter zaten ankara gibi biyerde nerdeyse hergün kullanılıcak

ben yinede sıfır otomobil alma taraftarıyım.Otomobilinize attığınız ilk adımdan itibaren herşeyini bilirsiniz.Hele o yeni kokusunu içine çekmek ne güzel bi duygudur.20.000 - 30.000 km ler arası yani temiz olabilir diye düşünülen birçok araç gördüm hayal kırıklığı, nasıl kullanıldığını da çok iyi biliyorum.Bu yüzden sıfır almak bana daha mantıklı geliyor.

2. el senin acindan mantikli gorunuyor bu arada 16 yasinda ehliyet vermiyorlar diye biliyorum :) Yoksa ben gibi zamaninda para ile mi alacaksin ehliyetini :)

yok o kadarda diil ehliyeti ben diğil kuzenim aldı :D:D araba da onun için zaten ya bilemiyoruz ama 2. el daha mantıklı bizim için evet ama bi andanda sıfır alsak dahada uzun kullanılabilir diye düşünüyoruz da şimdilik 2-3 sene kullanmak amacıyla alıcağı için temz bi 2. el bulursak neden olmasın diyoruz bulamazsakta sıfır olcak art:)

Bosver sen 2. el ile basla yola zaten binecegin maximum 3 sene sonra cekersin kral bir Opel :)

ben şahsen 2.ci el taraftarıyım

Bosver sen 2. el ile basla yola zaten binecegin maximum 3 sene sonra cekersin kral bir Opel :)
3sene sonra kuzeni geçtim ben çekerim bi opel :D bu 2. el arabayı kuzene alcaz o ehliyetini aldı benim daha 2 sene var 2sene sonra zaten ben alcam bi araba da işte bide önümde şu koskoca 2 sene olmasa daha iyi olcak ama beklicez artık napalım zaten 3 sene için 0 araba almak biraz mantıksızca olur ama çok kararsızız :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri