- Konuyu Başlatan
31.500 ytl'ye 2008 Astra H Enjoy'a ne dersin?
ben o arabayı şu anda 41.000 civarında diye biliyorum tabi sıfırı yanlışmı biliyorum?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
31.500 ytl'ye 2008 Astra H Enjoy'a ne dersin?
ben o arabayı şu anda 41.000 civarında diye biliyorum tabi sıfırı yanlışmı biliyorum?
Benim bahsettiğim 2 haftalık araba yani 2.el
yalnz araba güzel kullnışlı faln aslında düşünülebilir de fiyat konusu war 20.000-25.000 arasında bi fiyat düşündüümüz içn sorn olbilir fiyatı
Haklısın. Ozaman sana 2005 model tavsiye ederim o fiyata. sahibinden.com'da sana yakın yerlerin araçlarını arattırdınmı peki.?
aracı ankaradan alcaz eğer orda bulamazsakda istanbula bakabiliriz burdan değil. ve ankarada aslında istanbul yolu üzerinde birçok opel showroom war 2. el de oldukca çok. güzel araçlar hepside. oradan alınır büyük ihtimalle.
Bencede opel showroom'lardan 2.el almak daha mantıklı. neden? Çünkü g2 hem garantili hemde araçtan emin olabiliyorsun. Ayrıca alacağın aracın mutlaka "ekspertiz raporunu" istemeyi unutma tamammı?
tmm unutmam zaten kuzene alıncak ama bende yanlarında olucm kız daha yni ehlyet aldı en iisi 2. el alması bu durmda tabikii
Ha bu arada unutmadan. mademki kuzen ehliyeti yeni aldı birde Özel hayat sigortası ve kaza sigortası yaptırmayı ihmal etmeyin...
ee artık sigortalarıylada babası ilgilensin ben sadece arabasıyla ilgilenirim