ikiside genel özellik olarak aynı.markaya bakmak lazım dell kullandım normal bir pc.ama ömürlük bir pc arıyorsanız toshiba derim bulursanız uygun fiyata alın.
+9999
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ikiside genel özellik olarak aynı.markaya bakmak lazım dell kullandım normal bir pc.ama ömürlük bir pc arıyorsanız toshiba derim bulursanız uygun fiyata alın.
Teknolojik ürünlerde ömürlük tabiri biraz havada kalıyor. Uzun süre AT&T diye bir PS kullandım. Win 386. Cihaz bir kaç sene evveline kadar taş gibi çalışıyordu ama artık zamana yenik düşmüştü. Öyleki win95 yüklemeye kalktım yemedi. Mecburen hurdaya çıkarmak zorunda kaldım. PW işletim sistemini aramızda kaç kişi hatırlıyor ki. Eminim bir çoğumuz disketin ne olduğunu bile bilmiyordur. O nedenle bence alacağınız ürün bilgisayarın her özelliğini kullanıyorsanız 5 sene sorunsuz çalışsın yeterlidir. Bugün 2.000 TL ye aldığınız bir teknolojik ürünü seneye en fazla kaça satarsınız?
toshıba ve hp uzak durun ıyılığınden ya da kötülüğünden değil bence o fiyatları haketmiyorlar sonuçta içindeki işlemciyi intel ya da amd yapıyor anakart keza aşağı yukarı aynı markalar o zaman buradaki fiyat farkı isim koymaktan başka birşey değil e hiç birimizin fazla parası olmadığına göre almadan çnce f/p oranı en ıyı bilgisayarı almak. packard bell acer gibi markaların birde free dos halinde gelen makinaları var onlarda fiyat iyice düşüyor... ama tek almayın diyeceğim seri hp pavilion dv6000 serisi kesinlikle uzak durun ben o makına kadar sorunlu makınaya rastlamadım...