1 haftadır aracımla uzun yol yapmaktayım bugün memlekete geri gelirken araç tekledi ve iki dakka sonra hararet çıkmaya başladı kırmızıya dayandı hemen sağa çektim boşa aldım klimayı kapadım bekledim bi 5 dakka ondan sonra stop edip çalıştırdım ve düşmeye başladı kaputu açtım su atıyordu kapaktan soğumasını bekledim soğuduktan sonra antifiriz ekledim ve komple tamamlayıp yola devam ettim 500 km boyunca herşey normaldi biraz önce depoyu tekrar fullemek için benziliğe yanaştım boşta bi dakka çalışır şekilde bekledim bi baktım ki egzozdan çok kötü bi kokuyla duman atıo ama sadece birinden atıodu ben çift egzoz bağladım yola çıkmadan ondan dolayı olabilirmi o düşündürüyor beni neyse stop ettim depoyu doldurdum devam edeyim dedim çalıştırdım ve araç yine hararet yaptı o şekilde yaklaşık iki km gelip evin garajına çektim hararet hep kırmızıda garajda bekledim kaputu açtım ve yine su kalmamıştı kapaktan atmıştı açtım kapağı ekledim antifirizi kapadım hararet düştü garajda bi 5 dakika boyunca boşta gaz verdim egzozdaki dumanda geçti hararette düştü conta yakmışmıyımdır acaba yada sorunum nedir bilenler cevaplayabilirmi acaba...