- Konuyu Başlatan
Hocam cok gcmis olsun.
Basinizdan gecenlerin tamamini üzülerek okudum.
Cok can sıkıcı olsa gereko kadar para harcayip kosturup sorunu cozememek.
Umarim tekrarlamaz. Tekrar gecmis olsun
Teşekkür ederim hocam, yukarıda yazdığım gibi aracı en son eskisehir alpata oto yetkili servisinden teslim alıp aynı gün yola çıktım, yarısı gündüz ve sıcak havada, yarısı akşam ve gece durmadan 1000 km yol yaptım,
Bu süre içinde motor ısısı hiç yükselmedi, şöyle ki;
Gerek antalya antoto ve gerekse eskisehir alpata yetkili servislerinde söylenen bir nokta var, hararet göstergesi büyük çoğunlukla 90 derecede sabit kalır fakat nadir zamanlarda o gösterge 90 derece üzerine doğru hareket edecektir, 90 ile 100 derece aralığonda termostat devreye girecek ve kademeli fan devreye girerek ısıyı tekrar 90 dereceye sabitleyecektir, olması gereken budur, olağan durumdur, bunu gördüğünüzde sorun olarak algılamayın dediler
Eskisehirden yola çıktıktan sonra bir süre genellikle en sağ seritte yola devam etyim, artık tedirgin olduğum için tekrarlayacağını düşünmüştüm ama bu defa yapmadı, her iki servisin de söylediği gibi nadiren gösterge 90 üzerine hareketlendi ama sonra artık ya fan kademeleri açıldı veya artık termostat devreye girdi bilemiyorum ısıyı geri 90 dereceye sabitledi.
Yani sonuç olarak 1 temmuz 2019 günü baslayan sorunla birlikte üç defa yolda kalıp, 3 defa yol yardımını çagırıp İlk önce bir sanayi ustasıyla başlayan macera, ikincide bosh yetkili servisi, ardından antalya antoto opel yetkili servisi, ardından afyon-ankara yolunda yolda kalıp eskisehir alpata otoya çektirisim sonunda 6 günde şimdilik bityi gibi görünüyor
1000 km lik uzun yolun ardından 15 gündür ara ara sehir içi - şehir dışı kullanımlarımda herhangi nir ısı yükselmedi görmüyorum
Umarım yinelemez, tesekkürler.