Ynt: Hare Ve Çizik Giderme, Polish uygulaması.
Sayın akın Bu uygulamayı adet haline getirmemenizi tavsiye ederim. Yoksa bir zaman sonra hani çok bilinen ve iğrenç olan branda-güneş yanığı denilen başbelasının başınıza nereden musallat olduğunu çok düşünürsünüz. Dyo çbs farketmez ince pasta denilen melanetin ilk etaptaki güzelliğinin büyüsüne kapılan bir arkadaş 1-1.5 yıl içinde aracın güzelim boyasını resmen haşat etmişti. Kılcal çizikler için hareler için traşlayarak yok etmektense nano ürünü cilalarla doldurarak yok etme yolunu seçmek en iyisi (Tamamen kişisel görüş ve deneyimlerim)
[/quote]
ben aracımı sattım bi daha araba alırsam aklımda olsun deamonn
eketen link' Alıntı:[quote author=akın link=topic=153.msg6062#msg6062 date=1297545005]
Diğer bir başlığa da da yazdım burda da tekrar edeyim. Arkadaşlar araçlarınızdaki hafif derin çiizkler için dyo nun ince pastasını kullanabilirsiniz. diş macunu şeklinde bir kutu biraz pamuğa sıkıp ovuyorsunuz. ben biraz önce denedim harika ötesi sonuç veriyor. 10 saniyede kesin çözüm.
Sayın akın Bu uygulamayı adet haline getirmemenizi tavsiye ederim. Yoksa bir zaman sonra hani çok bilinen ve iğrenç olan branda-güneş yanığı denilen başbelasının başınıza nereden musallat olduğunu çok düşünürsünüz. Dyo çbs farketmez ince pasta denilen melanetin ilk etaptaki güzelliğinin büyüsüne kapılan bir arkadaş 1-1.5 yıl içinde aracın güzelim boyasını resmen haşat etmişti. Kılcal çizikler için hareler için traşlayarak yok etmektense nano ürünü cilalarla doldurarak yok etme yolunu seçmek en iyisi (Tamamen kişisel görüş ve deneyimlerim)
[/quote]
ben aracımı sattım bi daha araba alırsam aklımda olsun deamonn