Hare Ve Çizik Giderme, Polish uygulaması.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GöKHaN2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Hare Ve Çizik Giderme, Polish uygulaması.

Ben de uyuz olurum herhangi eşyanın çiziklmesine vb..

Oğlan bisikletiyle bulaşık makinasını azıcık çizmiş mesela hep gözüme takılıyor, dediğin gibi kapağı kanırtırken çizilirse artık hep gözümüze batacaktır.

Tolga KARACA link' Alıntı:

Oğlan bisikletiyle bulaşık makinasını azıcık çizmiş mesela hep gözüme takılıyor, dediğin gibi kapağı kanırtırken çizilirse artık hep gözümüze batacaktır.
o çiziği(makinadaki) yok etmek kolay beyaz ise yapı marketten spery emaye beyaz boya alıp rütuşlayabilirsiniz işe yarar tecrübe ile sabit :)

eskiden gs27 diye (yanılmıyorsam) cila gibi birşey vardı. Araçlardaki, bu tip eşyalardaki çizikleri anında kapatıyordu.

ulas79 link' Alıntı:
[quote author=Tolga KARACA link=topic=153.msg50764#msg50764 date=1318366316]

o çiziği(makinadaki) yok etmek kolay beyaz ise yapı marketten spery emaye beyaz boya alıp rütuşlayabilirsiniz işe yarar tecrübe ile sabit :)
[/quote]

İnşaat sektöründe olduğumdan o ürünlerden satıyorum ve kullanmışlığım da var, sonuç aynı dediğiniz gibi. Lakin b. ve ç. makinalarımız gri renkte, onlar için de sprey olsa da beyaz ürünlerdeki kadar güzel renk uyumu olmayabiliyor.

thejazz link' Alıntı:
Can sıkıntısı ve sonuç :) Emektar ocağımızın çizikleri
Meguiar's Dual Action Polisher
Sonax Profiline Glass Polish
Lake Country Cutting Ped

:o

Gerçekten harika. Dostum şu ürünlerin resimlerini de ekleyebilir misin?

müthiş olmuş resmen ayna olmuş
uygulanan ürünün sonucu çok net belli
tebrikler

Ve Oğuz'un sadece arabasının değil tüm müştelimatının pırıl pırıl olduğu ortaya çıkar. ((:

Buzdolabımızın özellikle tutamak yerlerine yakın oluşan çizikleri pasta ve cila ile kapatmaya çalışırken evdekiler yok daha neler demişlerdi ama oğuz senin paylaşımın sayesinde çok daha ileri düzeyde uygulmaları ev içinde de yapabileceğimi yalnız olmadığımı göstereceğim sağol teşekkürler

Geri