Ynt: Hare Ve Çizik Giderme, Polish uygulaması.
Yer İkea Ömraniye, açık otoparktaydı araç sabah bıraktık kahvaltı, alışveriş derken öğleden sonra o mahşer yerine dönen arabamızın durduğu yere gittim.
Birde ne sol arka kapının tam ortası vuruk ve çizik. Arkadaşlar nefret ediyorum şu açık otoparklardan ve haftasonu kalabalığından.
Arabalar zaten yanak yanağa resmen. Bir dikkatsizin biri sanırım kapısının kenarını hızlıca vurdu. Sinir bir durum.
Yer İkea Ömraniye, açık otoparktaydı araç sabah bıraktık kahvaltı, alışveriş derken öğleden sonra o mahşer yerine dönen arabamızın durduğu yere gittim.
Birde ne sol arka kapının tam ortası vuruk ve çizik. Arkadaşlar nefret ediyorum şu açık otoparklardan ve haftasonu kalabalığından.
Arabalar zaten yanak yanağa resmen. Bir dikkatsizin biri sanırım kapısının kenarını hızlıca vurdu. Sinir bir durum.
ag_tasarim link' Alıntı:bugün daha 6 gün oldu astramı alalı....
sol arka kapıya artık ne takmışlarsa var gücüyle çizmişler...siyah rengin ortasında cırrt diye bir beyaz çizik!!
nede güzeldin sen siyah incim nasıl kıydılar sana...çiziğini görür görmez,bukadar çabukmu dedim....
elim varmadı çiziğin boyutunu anlamaya....yüreğim kaldırmadı...ilk arabamızdı...
daha ilk taksidini bile ödeyemedik...yıkadık ogün daha bi güzelleşti...gelin buyrun çizin demişiz bilmeden..
bir hayaldi astra bizim için...palioya gücümüz yetecekken Allah yardım ettide astra aldık...kalbimiz temizmiş dedik..
canımızdan dişimizden arttırır eşimle çalışır öderiz dedik..
Allahımmmm nolur ıslah et bunu yapanı.....sana havale ediyorum....