ben cok begenmedim biraz da sallamıslar ama emege saygı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
caxu' Alıntı:94 corsa gsi ın (aliminyum maifoltunda anladım) orjınal bady kiti ve jantları bence çoook başarılı değiştirmeye hiiiç gerek yok rezil ediyolar arabayı aracın standardı 100 hp değil 109 hp
yapılan motor modifiyeleriyle 120 hp çıkması zor biraz
motoruda bitik ayrıca dizel gibi duman atıyo
görsel modifiye angel ve kaput uzatma hariç kötü
ses düzeni idare eder
parçaların yurt dışından gelmesi olayı tamamen yalan
10 bi ytl harcamış oda masal
:rock AMA CORSANIN FİLTRE SESİNE BİTİYORUM:rock
caxu' Alıntı:öncelikle aramıza hoş geldin
amacım seni kötülemek değil yanlış anlama ama yukarda yazdıklarımın kesinlikle arkasındayım
bende 94 corsa gsi kullandım
gözüm gibi baktığım sevdiim ilk göz ağrımdı
hatta foruma üye ola çok sevdiğim bi arkadaşıma verdim
yani öle dediin gibi bi eziklik durumu söz konusu değil
katılırsın katılmazsın ben olsam (ki halla içimdedir çoook araştırdım forumdaki eski arkadaşlar bilir) şöle yapardım
1) bady kitin orjınalini bozmazdım
2) stopları elma şekeri kırmızısına boyardım
3) kaput uzatma ve bagaj iptali (sen yapmışsın zaten)
4) dıştaki bütün yapıştırmaları sökerdim
5) orjınal jant ve lastik ebatına dönerdim (üstündeki jant ve lastik arabanın deparını düşürmüştür)
6) angel far + xenon (xenonda tak bence)
7) bi takım koni + yay
8) orjınal kumaş döşemeler (bence çok şık + kullanışlı)
9) motoru şanzımanı ve fren aksamını komple atardım yerine kazalı bi astra gsi veya vectra gt veya calibra bulur
onun doch sfi makinasını
+
f20 yada f18+ (ne varsa üstünde) şanzımanını
+
fren disklerini alır komple corsaya koyardım (arkalarıda diske çevirmiş olursun bölece)
ve emin ol bu saydıklarım ruhsat masrafları + tornacıda yaptıracağın motor kulaklarıda dahil olmak üzere 10 bin ytl tutmazdı
ve Türkiye Cumhuriyetinde TEK olurdun TEK
dediğim gibi bunlar benim görüşüm
gerginlie gerek yok
hiçbir şey hayalimde kalmadı bunu reale de taşıdım bilmem anlatabildim mi ??(ki halla içimdedir çoook araştırdım forumdaki eski arkadaşlar bilir)
Para konusunda anlaşamadığımız noktayı kısaca özetliyorum modifiye işi oyle dışardan göründüğü kadar ucuz maliyetlerle yapılacak bir işlem değildir gerek parça olsun gerek aksesuar olsun genelinin maliyeti yüksektir.bu saydıklarım ruhsat masrafları + tornacıda yaptıracağın motor kulaklarıda dahil olmak üzere 10 bin ytl tutmazdı
dediğim gibi bunlar benim görüşüm
gerginlie gerek yok
Elinde tutarlı bir delil olmadan hiç kimsenin kimseyi bu tarz ağır hitamlarla suçlamaya hakkı yoktur.yapılan motor modifiyeleriyle 120 hp çıkması zor biraz
parçaların yurt dışından gelmesi olayı tamamen yalan
10 bi ytl harcamış oda masal
adam yapmış arabayı çokta başarılı bence
yazık oldu emeklere adam duysa ölürdü kahrından
ama benim arabada mod yok o yüzdenmidir nedir ben begendim
daha iyisi yapılır tabikide
kaputu folyo kaplamanın yada boyatma işleminin yeni moda olmuşluğu falan yok arkadaşım gündemi sende takip edersen bu işlem geçen senenin modasıydı üsteki resime bakarsanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsın resim 1 veya 1,5 sene önceki zamana aitBirde şu ön kaputu siyaha boyama veya siyah film yaptırma moda oldu.