Opel Gedizler'e bugun TÜV de "ön süspansiyonlarda aşırı boşluk" ağır kusuru cıktıgı için ugradım. Kayıt açıp aracı içeri aldılar..Bekle Allah bekle baktım araç oldugu yerde duruyor.Gidip dedim "bakın izin kagıdım var yarın doluyor süresi bugun muayene + ruhsat işlemlerini halletmem gerekli lütfen acele edin" diye.Neyse bikaç kere söyledikten sonra lifte aldılar aracı...25-30 dk sonra danışman arkadaş kule takozlarının değişmesi gerektiğini söyledi. Tamam dedik , başka bir arkadaş gelip "aynı anda isterseniz motorunuzu da temizleyelim çünkü gerçekten çok kirli" dedi.. Motor çok kirli oldugu için peki dedim bende, beklemeye başladım... Baktım biteceği yok işin,öğle paydosu da geliyor eve döndüm..15:30 gibi tekrar gittim aracı almaya,teslim ettiler.. Acelem olduğu için hemen Bostancı sanayiye gittim cam filmlerini söktürmek için..Araçta indim,o da ne?
Her iki far da ağzına kadar buhu ile dolu..Kaputu bir açtım ki, sadece blok temizlenmiş , gerisi aynı tas aynı hamam.. (temizlik için 80TL aldılar..)
Hava filtresi yerinden oynamış,ve hava borusu (alttan gelen) açıkta duruyor,hava filtresine bağlı değil. Farlara giden kablolar cıkartılmış açığa,öylece duruyor..Farın biri tamponun dışında kalıyor,diğeri içinde...
Kısacası Gedizler'e bir kez daha araç teslim edilmemesi gerektiğini gördüm.Ve paylaşmak istedim.
*Far kapaklarını kontrol ettim açık var mı diye ancak yok gibi duruyor.. Bu zamana kadar kar bile yağsa böyle buhu yapmıyordu. Nasıl bir önlem almam gerekli acabA?
Her iki far da ağzına kadar buhu ile dolu..Kaputu bir açtım ki, sadece blok temizlenmiş , gerisi aynı tas aynı hamam.. (temizlik için 80TL aldılar..)
Hava filtresi yerinden oynamış,ve hava borusu (alttan gelen) açıkta duruyor,hava filtresine bağlı değil. Farlara giden kablolar cıkartılmış açığa,öylece duruyor..Farın biri tamponun dışında kalıyor,diğeri içinde...
Kısacası Gedizler'e bir kez daha araç teslim edilmemesi gerektiğini gördüm.Ve paylaşmak istedim.
*Far kapaklarını kontrol ettim açık var mı diye ancak yok gibi duruyor.. Bu zamana kadar kar bile yağsa böyle buhu yapmıyordu. Nasıl bir önlem almam gerekli acabA?