Harika işçilik -.-

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ghent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende geçen sene gedizlere hız sabitleyici taktırmaya gitmiştim kaç lira diye sordum bana 350 tl dediler bide sizin arabaya takılamayabilir dediler...

fiyat yüksek geldi çıktım

2 gün sonra odak opele gittim 160 liraya hemen taktılar bide 4 taksit yaptılar...

Gedizlere hiç gitmedim herkezden şikayet duyuyorum sanırım aralarında en iyisi odak.Geçmiş olsun.Umarım sıkıntın çözülür..

iyi olan opel servisi varsa söyleyin:) hepsi aynı zaten......farların kurumasını bekle,sonra etrafına silikon çektir. benim tampon değişicekti,baktım arka sis lambası yanmıyo(opel/ataköy)baktılar 15 -20 dakka .sonra dediler bütün tesisatı çıkarmamız lazım.dedim kalsın..ondan önce gençten bi çoçuk sigortalra bakıcak,sigortarın kapağını açaçağına ondan daha önde ufak bi çekmece varya..onun kapağını açıyo....kaç zaman sonra sürerken orayı açıyım dedim..elimde kaldı..ya çıkartmış takamamış yada kırmış..sinirim bozuldu.....kısası opel servise gidip kazıklanmaktansa güvendiğiniz bi yan sanayide iyi bi bilindik ustada yaptırmak lazım....(özet olarak )

astrayı almadan önce ordan ikinci el astra h yle sıfır corsa bakmıştık 2007 de dayımla iyiki almamışım onlara para yedireceğime 10 kuruş fazla veririm başka yerden alırım.

muayenede cam filmlerine laf ediyorlarmı artık?

Geri