Hasar sorusu resimli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ck1912
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ck1912

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
IMG-20170416-WA0004.webp

Merhaba arkadaşlar acaba auto king bu hasarı onarabilir mi ? Onaramazlarsa eksper değişim verecek oda işime gelmiyor pek hasar meblağı büyük olacağından

Onarım konusunda ısrarcı olursanız onarılabilir, bundan daha kötü durumdaki hasarların onarıldığını gördüm, inşallah tampon altında kaporta kısmında sorun yoksa tampon onarımıyla kurtarırsınız.

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onarım konusunda ısrarcı olursanız onarılabilir, bundan daha kötü durumdaki hasarların onarıldığını gördüm, inşallah tampon altında kaporta kısmında sorun yoksa tampon onarımıyla kurtarırsınız.

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok tampon harici hiç bir yerde hasar yok park sensörü bile hala çalışıyor.

Yok tampon harici hiç bir yerde hasar yok park sensörü bile hala çalışıyor.

iç darbe emici demir ve bağlı olduğu kısım önemli. onlara baktıysanız ve sağlamsa tampon tamircilerinde uygun fiyata yaptırıp boyacıyada ya lokal yada komple boyatabilirsiniz.

otoking mini onarım vb konularda pek bilgim yok açıkçası... otoking hakkında bilgi edindiğinizde buraya yazarsanız ben ve benim gibi bilmeyenlerede faydası olur sevindirirsiniz bizleri.

tampon tamircisine vakti zamanında yanmış ve bir karış civarındaki bölgesi adeta olmayan tamponu yaptırmışlığım var sonuca ben dahil tüm sanayi şaşırmıştı :D

geçmiş olsun

Tampon tamircisi bunu halleder Isıtıcı ile duzeltiyorlar ama o kırık bölge ne olur bilmem boyanır ise komple
boyatın sonradan boya kalkmasın yıkamada.
Ayrica tamponlar boyali olsa bile aracın değerini düşürmez

Kendinizin yaptırmanız daha iyi olur.. Zira Autoking'te kaskonuz ile uygulanan mini onarım işlemleri hasar dosyası açtırılarak yapılıyor.. 5664'ten sorgulanınca gözükmüyor ama sigortacınızın bakması ile bu manzara ile karşılaşıyorsunuz (eski aracımda sizinki gibi tampon yırtılmasını yaptırmıştım detaya inildiğinde 500 liralık kayıt gözüküyor ancak Tramer'i temiz idi) ve bunun üstüne 1,5 sene sonra tamponun aynı yerden boyası kırıldı kısaca ben Autoking'e gitmenizi önermem..

Öncelikle teşekkürler arkadaşlar. Daha 3 aylık araba bi dalgınlık sonucu oldu. Yırtık olmasa kesinlikle sanayide 1 günde hallettirirdim. Ama yırtık olmasından dolayı düzgün işçilik olmazsa o bölgedeki boya kırılabilir diye yetkili servise bıraktım onlar auto kinge yolluyacaklar kasko anlaşması gereği. Tramer bozulacak ama onarımda 500 600 yazsa çok rahatsız etmez beni. Değiştirirlerse komple tamponu 2000 tl hasar kaydı olur işte o zaman rahatsız olurum.

Otoking artık eskisi gibi mini onarım hizmeti vermiyor. Kaporta onarımı yapmıyor (İzmir'deki bayi için söylüyorum), sadece çizik onarımı gibi işler yapmaya başladılar. Diğer yandan mini onarım işleminden sonra araç sahibinin haberi olmadan hasar dosyası açılması etik değil, illa dosya açılacaksa bu araç sahibine önceden bildirilmelidir.
Bu onarım için otoking piyasa fiyatının üstünde bir fatura çıkarır, keşke işleme başlamadan evvel bir iki yerden fiyat alsaydınız. Boya çatlama riski, onarımın otoking veya sanayide yapıldığı ile ilgili olmayıp, işi yapan ustanın beceresine bağlıdır.

Geçmiş olsun.
Güvenilir bir usta tarafından yapılması çok önemli. Gerekli gereksiz yerleri boyayıp insanı şaşırtabiliyorlar.

merhaba benim tavsiyem autoking haricindeki başka anlaşmalı olan bazı sanayi ustaları var bu rahatlıkla yapılacaktır ki hem autoking in vermiş olduğu fiyatın yarısına bile yapılabilir kasko şirketinizin anlaşmalı firmalarını araştırın bence kasko şirketiniz nedir acaba Aydın merkezde bu işi yapan bir kaç usta var kasko anlaşmalı izmirde yaşıyorsanız rahatlıkla yaptırabilirsiniz.

Geri