pekii benim yukarıda yazdıklarımın belirtileri varmı? Parça tamir olmuyor temizleme ilede bağzen demiyeyim ekseri olmuyor değişimi basit ama parça pahalı. Hava filitresinden gelen hortum üzeri bu parçayı görürsün soketi çekeceksin iki tarafından hortum kelepceleri gevşetip çıkaracaksın... Ama işte sorum neye göre o kanıya gelindi hani arıza kodu olsa???
Size link koyuyorum bunu kontağı çevirmeden fren gaz basılı iken kontağı çevirecek o ışığın yanıp sönmesini yazacaksınız...
Mesela ilk arka arkaya mors sinayli gibi 10 defa yandi söndü sonra boşluk bıraktı tekrar başladı 3 defa sonra boşluk tekrar 4 defa sonra boşluk 10 defa yanıp sönüyorsa bu arıza kodu p0340 olur buna göre işte sorun şu diyebiliriz yapabilecekmisisin filime bakın deneyin burda yardımcı olurum korkmayın arıza silinmez birşey olmaz...
O zaman size daha net ardım ederiz paranızı olmadık parçaya harcammaış olursunuz.
Bne yukarıda debimetre belirtilerini yazdım siz soketini çekmişsiniz eğer düzelme varsa büyük ihtimal zaten debimetre
http://www.youtube.com/watch?v=2PxuAb3nxHs