Hava akış metresi

bu benim soruna çözüm olacak bişey yokmu sildir diğinde tekrar geriye yanmazmı arıza ışığı

Yanmıyor , nerden biliyorsun diyeceksin benim eski 307'de sürekli sarı motor resmi çıkar dururdu ve saçma salak hatalar verirdi götürür baktırırdım sorun yok nereye gitsem abi bi sorun gözükmüyor derlerdi , en son çare bunu yaptık 1-2 kez tekrar yandı ama sonra savaşı kaybetti bıktı daha yanmıyacam dedi :D bir dahada yanmadı . Onu yazılım atan ustaya söylersin ona göre format atarsa bir daha yanmaz

pekii benim yukarıda yazdıklarımın belirtileri varmı? Parça tamir olmuyor temizleme ilede bağzen demiyeyim ekseri olmuyor değişimi basit ama parça pahalı. Hava filitresinden gelen hortum üzeri bu parçayı görürsün soketi çekeceksin iki tarafından hortum kelepceleri gevşetip çıkaracaksın... Ama işte sorum neye göre o kanıya gelindi hani arıza kodu olsa???
Size link koyuyorum bunu kontağı çevirmeden fren gaz basılı iken kontağı çevirecek o ışığın yanıp sönmesini yazacaksınız...
Mesela ilk arka arkaya mors sinayli gibi 10 defa yandi söndü sonra boşluk bıraktı tekrar başladı 3 defa sonra boşluk tekrar 4 defa sonra boşluk 10 defa yanıp sönüyorsa bu arıza kodu p0340 olur buna göre işte sorun şu diyebiliriz yapabilecekmisisin filime bakın deneyin burda yardımcı olurum korkmayın arıza silinmez birşey olmaz...
O zaman size daha net ardım ederiz paranızı olmadık parçaya harcammaış olursunuz.
Bne yukarıda debimetre belirtilerini yazdım siz soketini çekmişsiniz eğer düzelme varsa büyük ihtimal zaten debimetre
http://www.youtube.com/watch?v=2PxuAb3nxHs
saolun şuan iş yerindeyim akşam deneyip hemen yazarım buraya

Moderatör tarafında düzenlendi:
yanmıyor , nerden biliyorsun diyeceksin benim eski 307'de sürekli sarı motor resmi çıkar dururdu ve saçma salak hatalar verirdi götürür baktırırdım sorun yok nereye gitsem abi bi sorun gözükmüyor derlerdi , en son çare bunu yaptık 1-2 kez tekrar yandı ama sonra savaşı kaybetti bıktı daha yanmıyacam dedi :d bir dahada yanmadı . Onu yazılım atan ustaya söylersin ona göre format atarsa bir daha yanmaz
ama gerçekten arıza varsa ne olacak bu ışığı söndürttük diyelim ve arıza devam ediyor ama arıza ışığı yanmıyor bu araçta büyük çaplı sıkıntılara yol açmayacakmı?

ama gerçekten arıza varsa ne olacak bu ışığı söndürttük diyelim ve arıza devam ediyor ama arıza ışığı yanmıyor bu araçta büyük çaplı sıkıntılara yol açmayacakmı?
Hüseyin bey geçiçi arıza olsa yanılmıyorsam 12 kontakdan sonra kendiliğinden siliniyor kalıcı arıza devamlı verir sildirsenizde geri gelir ve yine o sorun gitmez. siz arızayı okuyun birde debimetre soketini çekin değişme varmı? ona bakın akşama yazarsanız Allahın izni ile yardımcı oluruz

hüseyin bey geçiçi arıza olsa yanılmıyorsam 12 kontakdan sonra kendiliğinden siliniyor kalıcı arıza devamlı verir sildirsenizde geri gelir ve yine o sorun gitmez. Siz arızayı okuyun birde debimetre soketini çekin değişme varmı? Ona bakın akşama yazarsanız allahın izni ile yardımcı oluruz
debimetre soketi çıkık aracımda hiç bi fark görmedim 2 günden beri öyle kullanıyorum arabayı. Aksama arızaya bakacağım

tavsiyem soketi takman akü başını söküp o arızanın silinmesini sağlaman..daha sağlıklı bilgi için

Orası size kalmış dostum , gerçekten birkaç usta arabana bakıp hocam bu araçta bir sorun yok derse başka çareniz kalmıyor ne yazık ki , ama yok gerçekten arıza varsa tabiki ilk önce o arızayı tamir ettirip ona rağmen ışık sönmezse o zaman dediğimi yapmanız daha sağlıklı olur

usta kendisi söktü bunu değiştirt diye ben güvenemedim dursun diye ne gibi zararı olabilir .. birde Selim bey ben araçta denedim arıza kodunu öğreneyim diye bip sesi geliyor ama bişey olmadı ama cd30 gizli menüden ms:4200 ve sw:4176a/0 ve Dimm:none diye birşey gördüm bunlar arıza kodları olabilirmi?

Son düzenleme:
Hüseyin kardeşim sen yazdıklarımı okumadın tam galiba ;)
sildirmeyi aracını çalıştırınca soketi sökük olan debimetre arızası vererek bizi yanıltmasın diye şimdi kontağı cevirmeden o filimdeki gibi fren gaza basık kontağı çevir o arıza ışığı yanıp sönecek aralarda duraklayacak onları o filime iyi bak... mesela ilk 10 defa aralıksız yandı bunu yaz bu sifir sonra aralıkısız 3 defa yandı söndü durdu buda eder 3 sonra mesela atıyorum 4 defa yandı buda 4 eder sonra diyelim on defa yandı söndü al sana örnek arıza kodu p0340 anladın inşallah..ai eline kalem kağıt bunu bak yaz

Geri