Hava akış metresi

Hüseyin kardeşim sen yazdıklarımı okumadın tam galiba ;)
sildirmeyi aracını çalıştırınca soketi sökük olan debimetre arızası vererek bizi yanıltmasın diye şimdi kontağı cevirmeden o filimdeki gibi fren gaza basık kontağı çevir o arıza ışığı yanıp sönecek aralarda duraklayacak onları o filime iyi bak... mesela ilk 10 defa aralıksız yandı bunu yaz bu sifir sonra aralıkısız 3 defa yandı söndü durdu buda eder 3 sonra mesela atıyorum 4 defa yandı buda 4 eder sonra diyelim on defa yandı söndü al sana örnek arıza kodu p0340 anladın inşallah..ai eline kalem kağıt bunu bak yaz
aracımdan malasef videodaki anlatım gibi veri alamıyorum en iyisi cihaza taktırtmak bip sesi geliyor ama herhangi bir ışık videodaki gibi yanıp sönmüyor

sonunda baktırdım selim abi arıza kodları p0725----p1895 bunlar

Evet Demek arıza debimetre değil senin dediğin gibi
sorun p1895 CAN BUS şanzıman beyini bağlantı sorunu burda ya beyinde yada bağlantı (soketde vs) sorun görünüyor
p0725 de motor devir sensoru

Evet Demek arıza debimetre değil senin dediğin gibi
sorun p1895 CAN BUS şanzıman beyini bağlantı sorunu burda ya beyinde yada bağlantı (soketde vs) sorun görünüyor
p0725 de motor devir sensoru
evet abi ikisinde yazdım :D
abi baktırtım bu motor devir sensörü dediğimiz krank sensörümü ve kaç paradır abi yaklaşık bilgin varsa

fiyatını bilmiyorum ama inşallah p1895 hatası easytronic beyininde değildir sorun soketlere baktır belki nem paslanma vs...dir

kömürlerde oksitlenme veya veya kurum korozyon gibi şeyler zamanla meydana gelirse oda hata verdirebilir...siz servisinize robotların ve kömürlerin kontrol ve temizliğini yapılmasını isteyebilirsiniz...çok maliyetli olacağını sanmam...

servise vereceğim orda kalsın araba :D çok para harcadım arabaya artık bıktırdı:D

Geri