hava fıltresı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FUKII
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

FUKII

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Astra ya AEM DRYFLOW hava fıltresı taktırdımm ses alamıyorumm nedenı ne olabılırr?? Arac LPG lı

Hocam daha önce kullanmadıysan hava filtreli araç biraz ondan kaynaklanabilir zaten aem filtre sese değil performansa yönelik bir filtredir aynı filtreyi bende astra h a taktım öyle fazla abartı bi ses alamadım ama arkadaşımın astra g de yed marka 30 tl lik filtre var duyan arkasını dönüyor:) istersen ona bir krom boru kestirip kite çevirin en azından hava borudan geçerken yankıdan ötürü sesi az da olsa artar

PERFORMANS-HAVA-FILTRESI__18444286_0.jpg

bunun bir değişik versiyonu var o araçta

motor ecotec ondan olabilirmi ben bir çok marka denedim en iyi sonucu raid hp süngerden aldım

saoll tesekkur ederımm ses hıc mı wermıyoo pekı??

onaa qoree deıstırıcemm

walla ankarada olsan yed'in sesini duymanı isterdim kükrüyo araba ecotecten öle bi ses alan var mı bilmiyorum

istanbul kartal civarındaysan sana dinleteyim

walla ankarada olsan yed'in sesini duymanı isterdim kükrüyo araba ecotecten öle bi ses alan var mı bilmiyorum

furkan bilir ecotecten nasıl ses çıktığını bendede yed var deli gibi valal kükrüyo dediğin gibi ve kit falan hiçbişey yok çok sağlam ses veriyo furkan seninkini götürelim değiştirelim en iyisi üstüne bana panjur alırız logosuz 70 lira falandı :D bu arada bende bu aliminyum borudan taktırsam ses daha fazla artarmı sesi güzel ama artmasını istiyorum biras daha? 32 lira demişti elif tuning

ewtt ıstanbul tuzladayımm yaa zatenn war benımm akraba da o da yenıı taktırdıı yed superr qelıyoo bılıyorumm sesınıı

Geri