hava fıltresı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FUKII
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
istanbul kartal civarındaysan sana dinleteyim

bende dinlemek isterim deniz serdar atalardayım bendede yed marka var bastığım zaman çok güzel ses veriyo beni tatmin ediyo milletide döndürüğ baktırıyo

dehşet bi ses yok benimkinde yakacıktayım bende ama gayet tok geliyor

dehşet bi ses yok benimkinde yakacıktayım bende ama gayet tok geliyor

yakacığın neresindesin ben kurfalıda otoruyorum atalarda çalışyıorum :) ilk buluşmaya gidicem zaten orda tanışırız inş.

kurfalının üstünde siteler varya 11 katlı

hmm ceza evinin altında ben kaper sitesinin yukarısında oturuyorum kurfalıda takılıyosan benim aracı kesin görmüşündür kurfalıda gelip geçerken

takılmıyorum

bencede bi dene kardeşim bu arada egsozu alamıyorum :s angelları aldım jantlar falan baya bi uçtum bu ay bidahaki ayada belki lpg düşünüyorum çok yakıyo aldığımız parayı benzine vercez gibi geliyo :s

1.3 cdti astra h aracıma performans filtre almak istiyorum
bu konuda filtremi komple kitmi önerirsiniz tahmini fiyatlarda lazım
çok şey istedim bende :)

1.3 cdti astra h aracıma performans filtre almak istiyorum
bu konuda filtremi komple kitmi önerirsiniz tahmini fiyatlarda lazım
çok şey istedim bende :)
kutu içi kn al bence

furkan bilir ecotecten nasıl ses çıktığını bendede yed var deli gibi valal kükrüyo dediğin gibi ve kit falan hiçbişey yok çok sağlam ses veriyo furkan seninkini götürelim değiştirelim en iyisi üstüne bana panjur alırız logosuz 70 lira falandı :D bu arada bende bu aliminyum borudan taktırsam ses daha fazla artarmı sesi güzel ama artmasını istiyorum biras daha? 32 lira demişti elif tuning

bende gebzedeyim dinleyip alıp takmam lazım :D heves yaptım hehe :D

Geri