hava fıltresı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FUKII
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bizim arabalarda açık hava filitresi küllem zarar çünkü kaputun altı höğle yapılmışki kaçarı kucarı yok yazın felaket sıcak hava çekiyor.

astra g'ye kutu içimi takıp güzel ses alıyosunuz, yoksa açık filtremi?

1.3 cdti astra h aracıma performans filtre almak istiyorum
bu konuda filtremi komple kitmi önerirsiniz tahmini fiyatlarda lazım
çok şey istedim bende :)

ıstersenn bendee acık war hawa fıltresıı performans AEM

bülent abi senin arabaya green kutu içini tek geçerim

açık filtre var bende yed marka resmini çekip koyarım en kısa zamanda erkan kardeşim ben kartaldayım tuzlaya geliyorum sürekli cuma günü iftara tuzladayım yine gebzeyede çok sık gelirim ama istasyon mahallesine merkeze gelmem pek ilk buluşmaya katılcam zaten arabamla gelirim o zaman sende olursan dinlersin aslında güzel bi zamanda sırf sesi için video çekip atarım haftasonu falan ;)

bunun aynısı bendeki filtre

http://www.sahibinden.com/yed_filtre_super-20WQQaXQQ13307798WQQpXQQdisplayitem&keyword=yed%20hava%20filtresi

Son düzenleme:
bu 35 40 liralık filtreler performans ve yakıtı nasıl etkiliyo

motorun uzun ömrü açısından hava filitresi çok önemli tavsiyem biraz daha pahalı olsada K&N gibi alanında lider markalara bakın. simota da fena sayılmaz.

arkadaslar cok filtre denedim, en begendigim k&n in 57i 7000 gen 2 modeli veya pipercross viper carbon.

bir kere alın ve kafanız rahat olsun.. yed , jsv gibi ürünler bence almayın.

arkadaslar cok filtre denedim, en begendigim k&n in 57i 7000 gen 2 modeli veya pipercross viper carbon.

bir kere alın ve kafanız rahat olsun.. yed , jsv gibi ürünler bence almayın.
KN şaşmıcan bendede var onu kıte cevırmeye karar verdım sadece kıt 135 ytl fılıtre karbon olanını var 100 ytl baktım fıyatlara ;)

en güzeli Burak, hayırlı olsun ;)
ama illaki fikrimi sorarsın tuzlu ama bir kere al ve pipercross viper carbon al derim. tecrübe ile sabittir ;)

Geri