hava fıltresı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FUKII
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
almadım kn var ustunde acık hava fılıtresı onu kıte cevırıyım dedım 135 ytl kıtıymış metal boru takım camıyı yaptık mınareyı yapalım dıye :D sordum fıyatını kapalı corbon fılıtreyı sordum 100 tl jsv cok geldı bana jsv 100 tl verılmez bence

almadım kn var ustunde acık hava fılıtresı onu kıte cevırıyım dedım 135 ytl kıtıymış metal boru takım camıyı yaptık mınareyı yapalım dıye :D sordum fıyatını kapalı corbon fılıtreyı sordum 100 tl jsv cok geldı bana jsv 100 tl verılmez bence

aman derim son dedigin markadan uzak dur.
bir kere al sabret iyisini al. :D

aman derim son dedigin markadan uzak dur.
bir kere al sabret iyisini al. :D
dedıgın gıbı kN fılıtrem var ona kıt alırım önce zaten kıs gelıyor yazında corbon kn alırım param olunca ;)
kN gıbı ses veren fılıtre bendaha görmedım acıkcası Kn şaşmam:D:D

arkadaslar cok filtre denedim, en begendigim k&n in 57i 7000 gen 2 modeli veya pipercross viper carbon.

bir kere alın ve kafanız rahat olsun.. yed , jsv gibi ürünler bence almayın.

yedd de quzell ses werıyoo olee sallancakk bıı ses wermıyoo arabaa kukruyoo

yed marka güzel samet kardeşim kullanıyo birebir gördüm sonuçta opel ve ecotec motor fazla bişey beklememeliyiz :D

ses olayına girceksen katalizör iptali felan dünya para oluyor..

bende geçen 3o tlye aldım kullanıyorum ama kötü yanı deviri düşürtememek :D ayağınız alışıyo basmaya

Önceden bende YED hava filtresi kullanıyordum şu anda orj filtreye döndüm fakat sanki o filtreden sonra motorun sesi değişti önceki gibi sessiz deil K&N veya simota almayı düşünüyorum

motora zararı olurmu bilmiyorum ama yed süper bendeki kükretiyo arabayı işte sesden yana hiçbi sorunum yok çok memnunum ben başka bişeyde yapmadım yapmamda bundan sorna

motora zararı olurmu bilmiyorum ama yed süper bendeki kükretiyo arabayı işte sesden yana hiçbi sorunum yok çok memnunum ben başka bişeyde yapmadım yapmamda bundan sorna
kıtı tak farkı anlarsın ;)

Geri