Havalandırma Tesisatı Kapağı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan thejazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Havalandırma Tesisatı Kapağı

En azından paydaları eşitlemek lazım, ki kıyaslama sağlıklı bir sonuç verebilsin.. ;)

bir arada motorlara el atalım, karşılaştıraşım, bakalım eksik parçalar var mı :)

Bunun için aynı motor ve donanıma sahip arkadaşlar, küçük gruplar halinde kahve molasında buluşabiliriz bir hafta sonu.Örneğin Atraköy APLUS bu iş için çok uygun, koca bir otopark alanı var ve çok sakin bir AVM dir kendileri.Üstelik tam karşımızda bulunuyor 005hihih

Şükürler olsun ki bu kapak benim araçta da var.Ama ses de var maalesef..

Benim araçta torpıdonun  altında keçe var.yalnız bugun opel servıse gıttım teşhirdeki cosmo aracın keçesi yoktu.dedım nıye yok?dedı artık yenı gelen arabalarda yok diye cevap verdi.sizinki 2010 sa vardır dedi general_Shame_on_you

çağlar 52 link' Alıntı:
Benim araçta torpıdonun  altında keçe var.yalnız bugun opel servıse gıttım teşhirdeki cosmo aracın keçesi yoktu.dedım nıye yok?dedı [size=10pt]artık yenı gelen arabalarda yok[/size] diye cevap verdi.sizinki 2010 sa vardır dedi general_Shame_on_you

046thumbsdown

benim araç 2011 ama kapak var

Bencede mantıksız okadar üstelediki oyle geliyo diye polemiğe girmek istemedim...

çağlar 52 link' Alıntı:
Benim araçta torpıdonun  altında keçe var.yalnız bugun opel servıse gıttım teşhirdeki cosmo aracın keçesi yoktu.dedım nıye yok?dedı artık yenı gelen arabalarda yok diye cevap verdi.sizinki 2010 sa vardır dedi general_Shame_on_you

servislerin klasik yanıtı: bilmedikleri bişey olunca eski arabalarda öyleydi yenilerde böyle. çekiççç

erdem link' Alıntı:
[quote author=çağlar 52 link=topic=1254.msg28087#msg28087 date=1303826483]

servislerin klasik yanıtı: bilmedikleri bişey olunca eski arabalarda öyleydi yenilerde böyle. çekiççç
[/quote]

2010-2011 ayrımıdır şeklinde verilen yanıtları burada yazılanlar ile çürütmek mümkün. Verdiğim parça kodundan servislerde bir sorgulatma yapın derim. thejazz bu konu hakkında bir gelişme elde edebildi mi?

Geri