öncelikle aramıza hoşgeldiniz
sanırım burdaki pek çok arkadaşımızın beğenileri aynı ki astralarımızı almadan önce benzer arabalara bakmışız
bende C4 düşüncenizle ilgili olarak şöyle bir yanıt yazmak istedim:
ben Astramı almadan önce C4, polo GTI ve seat ibiza cupra bakıyordum. poloGTI dan hem tek kapısı için yaklaşık 3 ay bekletecekleri için ibiza cupradanda içine oturduğumda hiçbir albenisi, cezbedici tarafı olmadığı için vazgeçtim (kaldıki her 2 araç da 1.4 motora sahip ve 180hp olmasına rağmen)
citroen C4 e gelince. evet yeni kasasını güzel yaptılar fakat sonuçta fransız markası. Almanlar ile Fransızları araba konusunda kıyaslamak bence Almanlara karşı ayıp olur
diğer yandan daha öncesinde citroen finansta çalışan arkadaşıma danıştığımda aracın güzel olduğunu ama satış sonrası için pek iyi yorum yapamayacağını belirtmişti. servis sayısı zaten az onların arasından da iyi bir servis bulmak sıkıntı olabilir demişti.
son olarak, iş yerinden bir arkadaşımın 2.5 ay önce kaza sonucu Alfa 147 si pert olmuştu. sigorta şirketinden parasını geçtiğimiz hafta aldı ve vakit kaybetmeden 2.el araç aldı. aldığı araç 1.6 motora sahip full donanımlı yeni kasa C4. araca verdiği para (söylediği kadarıyla) 33.000 TL. bundan benim anladığım C4 lerin 2. el piyasası düşük.
verdiğiniz paranın karşılığını optimum düzeyde alabileceğiniz araçların başında ''bence'' Astra gelir. nacizane fikirlerimi paylaştım.
Buarada banka kredileri artarmı diye de yazmışsınız. 7 yıllık bankacılık ve borsa deneyimimle tahminim banka kredileri artacaktır