Herkese merhaba! astra almak üzere olmak ama emin olamamak...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ayca07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Herkese merhaba! astra almak üzere olmak ama emin olamamak...

[/quote]

ozaman Astranız hayırlı olsun :D kazasız belasız keyifli sürüşler :D 3. İstanbul buluşmasına eşinizle birlikte bekliyoruz ozaman :D

[/quote]

bu gazla yarın arabayı aldırırım ben  005hihih 005hihih

BiG_BOSS ® link' Alıntı:
öncelikle aramıza hoşgeldiniz

sanırım burdaki pek çok arkadaşımızın beğenileri aynı ki astralarımızı almadan önce benzer arabalara bakmışız :)

bende C4 düşüncenizle ilgili olarak şöyle bir yanıt yazmak istedim:

ben Astramı almadan önce C4, polo GTI ve seat ibiza cupra bakıyordum. poloGTI dan hem tek kapısı için yaklaşık 3 ay bekletecekleri için ibiza cupradanda içine oturduğumda hiçbir albenisi, cezbedici tarafı olmadığı için vazgeçtim (kaldıki her 2 araç da 1.4 motora sahip ve 180hp olmasına rağmen)
citroen C4 e gelince. evet yeni kasasını güzel yaptılar fakat sonuçta fransız markası. Almanlar ile Fransızları araba konusunda kıyaslamak bence Almanlara karşı ayıp olur :) diğer yandan daha öncesinde citroen finansta çalışan arkadaşıma danıştığımda aracın güzel olduğunu ama satış sonrası için pek iyi yorum yapamayacağını belirtmişti. servis sayısı zaten az onların arasından da iyi bir servis bulmak sıkıntı olabilir demişti.

son olarak, iş yerinden bir arkadaşımın 2.5 ay önce kaza sonucu Alfa 147 si pert olmuştu. sigorta şirketinden parasını geçtiğimiz hafta aldı ve vakit kaybetmeden 2.el araç aldı. aldığı araç 1.6 motora sahip full donanımlı yeni kasa C4. araca verdiği para (söylediği kadarıyla) 33.000 TL.  bundan benim anladığım C4 lerin 2. el piyasası düşük.

verdiğiniz paranın karşılığını optimum düzeyde alabileceğiniz araçların başında ''bence'' Astra gelir. nacizane fikirlerimi paylaştım.

Buarada banka kredileri artarmı diye de yazmışsınız. 7 yıllık bankacılık ve borsa deneyimimle tahminim banka kredileri artacaktır :)

bu uzun yorum için çok teşekkürler...
C4le ilgili 2. el konusunda bizim de baya bir soru işaretimiz var, sizin arkadaşınızın örneği de bu noktada cukk diye oturmuş oluyor...

kredi faizi şu an 1.15ten başlıyor...sizce aralıkta herhangi bir kampanyaya gitmez mi bu bankalar yahu?
biz ciddi bir kredi çekeceğimiz için sağlam faiz yicez şu şartlarda...ama aralıkta faizler artarsa astradan olmak da var...
vala bu işler çok zor 

MeRt link' Alıntı:
[quote author=ayca07 link=topic=2873.msg61873#msg61873 date=1322433486]
[quote author=MeRt link=topic=2873.msg61869#msg61869 date=1322433234]

Ayrıca seçtiğiniz donanım paketide Merdo arkadaşımızın dediği gibi sadece AFL far sistemi için bile tercih edilebilir verdiğiniz paraya kesinlikle deyecektir.
Bence Astra J almakla çok doğru bir tercih yaparsınız, bu segmentteki araçlarda bu fiyata bu donanımı başka hiçbir araçta bulamazsınız.

söylediklerinize ek olarak; belki sizi rahatsız eden bir ses benim için problem de teşkil etmeyecektir.
fakat işte forumla kafayı bozunca; insan bir süre sonra karamsarlığa kapılmıyor değil...
yine de sizin ve diğer arkadaşların güzel yorumları tekrar moral oldu bana; zaten ikna edilmek için bekliyordum, süper oldu.
çok teşekkürler  greatt
[/quote]

O zaman yakın gelecekte aramıza bir Astracı daha katılıyor diyebiliriz  :)

şimdiden aramıza  welllcommee
[/quote]

böyle giderse pek yakında fotoğraf koyarım ben  tongue

BiG_BOSS ® link' Alıntı:
araçtan çok kredi imkanlarını çoooook detaylı ve sabırla araştırmanızda fayda var bence
faiz oranlarının yanı sıra dosya masrafları sigorta tutarları vs vs iyi araştırın derim
ayrıca bayiler anlaşmalı oldukları şubelerden daha uygun faizlerle kredi kullandırabiliyorlar

kısaca; kredi işi araç işinden daha çok uğraştıracak sizi :)

haklısınız...
yarın gidip bir tekrar görüşelim bakalım bayimizle...

Biz yeni araç alıp kendini forumda ilk defa tanıtan arkadaşlarımıza ''Aracınızın fotoğraflarını bekliyoruz'' deriz genellikle  :)

Buda bir ilk olsun  :)

Daha araç almadan aracınızın fotoğraflarını bekliyoruz dediğimiz ilk üye siz olun  :)

MeRt link' Alıntı:
Biz yeni araç alıp kendini forumda ilk defa tanıtan arkadaşlarımıza ''Aracınızın fotoğraflarını bekliyoruz'' deriz genellikle  :)

Daha araç almadan aracınızın fotoğraflarını bekliyoruz dediğimiz ilk üye siz olun  :)

vala sizlerin misafirperverliği zorla astra sahibi yapar adamı :)
hepinize çok çok teşekkür ediyorum...  thnxx

ayca07 link' Alıntı:
[quote author=MeRt link=topic=2873.msg61896#msg61896 date=1322434746]

vala sizlerin misafirperverliği zorla astra sahibi yapar adamı :)
hepinize çok çok teşekkür ediyorum...  thnxx
[/quote]

Rica ederiz :)

Merdo link' Alıntı:
Aman diyim sayin bigboss.
Bu sirket ici yazismalari cok hosuma gidiyor :D

Su sinavin gecsinde bulusalim gene efsane 4 lu :D

Sn. BigBoss Sn. Merdo

Hakan Bey gelecek birazdan yine kirlettik bu konuyu  :)
Buluşma başlığına döner birazdan burası :D

Merdo link' Alıntı:
Merdoo o degilde bulusmada nasil coktum hemen indirim var mi gapda indirim diye :D

O aklima geldii :D

Olmaz mı tabi var Mert ama bizim mağaza outlet zaten 7/24 indirimli satıyoruz  :D

sn ayca07 hanım şimdiden hayırlı olsun eminimki astra bütün beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacak.

Geri