Herkese merhaba! astra almak üzere olmak ama emin olamamak...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ayca07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Herkese merhaba! astra almak üzere olmak ama emin olamamak...

merhaba, son durum nedir bilmiyorum ama ben c4 dizel otomatik kullandım ve inanın çok ucuza dahi bulsam almam:) bakın ben dizel astra aldım kullandım sattım performansı dışında herşeyi tatminkardır.. c4 söz konusu ise düşünmenize dahi gerek yok:)

Gökhan_55 link' Alıntı:
merhaba, son durum nedir bilmiyorum ama ben c4 dizel otomatik kullandım ve inanın çok ucuza dahi bulsam almam:) bakın ben dizel astra aldım kullandım sattım performansı dışında herşeyi tatminkardır.. c4 söz konusu ise düşünmenize dahi gerek yok:)
sizin astra konusundaki sicilinizi öğrendim forumda gezdiğim 2 haftada  ;)
o yüzden yorumlarınıza çok değer veriyorum....
zaten siz gelmeden önce diğer arkadaşlar çoktan ikna etmişti beni.. size de çok teşekkür ederim  thnxx

ayca07 link' Alıntı:
[quote author=Gökhan_55 link=topic=2873.msg61916#msg61916 date=1322435838]
zaten siz gelmeden önce diğer arkadaşlar çoktan ikna etmişti beni.. size de çok teşekkür ederim  thnxx
[/quote]

:)) gerçekten gecenin bu saatinde bana keyifli bir kahkaha attırdı bu sicilim:))

Umarım mutlu olacağınız bir karar alırsınız ama madem sicilimi biliyorsunuz, kısaca tekrar söyleyim dizel astramı almadan önce TDI DSG golf, EDC DCI megane,TDI DSG Leon, Ve Otomatik C4 HDI kullandım.. İçlerinde estetik iç mekan kalitesi yönünden astra açık ara önde... fakat ben dizel astranın geçebildiği ne kendi segmentinde bir araba gördüm nede bir düşük segmentte...  Bunu göz önüne alın yoksa sonradan baya sorun olur sizin için ama ortalama kullancıyız derseniz hemen beyaz sanruflu cosmonun siparişini verin derim:=)

Merdo link' Alıntı:
sn gokhan55 birde keşke en başından beri şu forumda yaptırdığınız işlemlerin ederini nedir ne değildir fiyat kaçtan kaça indi falan onlarıda paylaşşaydınız çok daha güzel bir siciliniz olacaktı forumda ;)

:) Sicilimin bu yönü karanlık biliyorum haklısınız:) Fakat şu var benim yaptırdığım işlerin tamamı hatır gönül ilişkisiyle yapıldığı için net bir fiyat söyleyemiyorum

Merdo link' Alıntı:
[quote author=Gökhan_55 link=topic=2873.msg61939#msg61939 date=1322436969]
[quote author=Merdo link=topic=2873.msg61938#msg61938 date=1322436848]
sn gokhan55 birde keşke en başından beri şu forumda yaptırdığınız işlemlerin ederini nedir ne değildir fiyat kaçtan kaça indi falan onlarıda paylaşşaydınız çok daha güzel bir siciliniz olacaktı forumda ;)

:) Sicilimin bu yönü karanlık biliyorum haklısınız:) Fakat şu var benim yaptırdığım işlerin tamamı hatır gönül ilişkisiyle yapıldığı için net bir fiyat söyleyemiyorum
[/quote]

şunu söylediniz ya açık açık tamam dedim sıkıntı yok.

çünkü öyle bir izlenim oluşuyordu ki sanki forumdaki veya takip eden insanları sadece kıskandırmak ben yaptım aha da resmi al işte der gibi.
bu cevap bir çok sorun ve ön yargıyı çözmüştür eminim.
[/quote]

:)) beni şahsen tanımış olsaydınız eminim bu ön yargılara dahi yer verilmezdi.. hemen kısaca anlatayım... Astraya çift ekzoz düşüncesini ve ilk uygulamasını( tabi orijinal tip ekzoz için diyorum) sonra sportlar için ön kapı içlerine ledleri, ön yolcu ve sürücü ayak kısmının aydınlatılması, dış dikiz aynaların altına led takılmasını hep ben düşündüm ve yaptırdım ayrıca öncü olduğumu düşünüyorum ama bunları yaparkende gerek serviste olsun gerek servis dışında bi astra j sürücüyle karşılaştığımda hep gösterdim yapan yere yönlendirdim.. Çünkü böyle güzel şeyleri her astrada görmek beni mutlu ediyor... Bilgisini paylaşamadığım tek şey fiyat onunda nedeni malum:)

Gökhan_55 link' Alıntı:
[quote author=ayca07 link=topic=2873.msg61919#msg61919 date=1322436053]
[quote author=Gökhan_55 link=topic=2873.msg61916#msg61916 date=1322435838]
[/quote]

:)) gerçekten gecenin bu saatinde bana keyifli bir kahkaha attırdı bu sicilim:))

Umarım mutlu olacağınız bir karar alırsınız ama madem sicilimi biliyorsunuz, kısaca tekrar söyleyim dizel astramı almadan önce TDI DSG golf, EDC DCI megane,TDI DSG Leon, Ve Otomatik C4 HDI kullandım.. İçlerinde estetik iç mekan kalitesi yönünden astra açık ara önde... fakat ben dizel astranın geçebildiği ne kendi segmentinde bir araba gördüm nede bir düşük segmentte...  Bunu göz önüne alın yoksa sonradan baya sorun olur sizin için ama ortalama kullancıyız derseniz hemen beyaz sanruflu cosmonun siparişini verin derim:=)
[/quote]

dizelin handikap sayılabilecek yönlerini biliyoruz; ve onu olduğu gibi kabul ediyoruz :)
biz gerçekten performans peşinde değiliz; hıza zaten karşıyım, çok büyük bir trafik kazası geçirdim çünkü ucuz atlattım...
arabanın yol tutuşu iyi olsun, yolda güven versin (özellikle virajlarda), konforlu olsun istiyoruz...
sanıorum 1.3 dizel alıcaz; eşim her türlü çok rahat kullanır da ben pişman olmam umarım...

motor gücünden kasıt sadece hızlı gitmek değil ama, sıkıştığınızda sizi kurtarabilmeli araç.. bende dizel varken kesinlikle önümün çok boş olmasını bekliyordum bir araç gececekken:S ama aracı tanıdıktan sonra en azından ona göre hareket edersiniz hiç olmadı chip yaptırırsınız... Yol tutuş konfor konusunda beklentinize cevap verecektir... Bu arada bir tavsiyede bulanayım, gücünüz yetiyorsa mutlaka sanrufu düşünün..

Sakin almayin ben aldim bin pismanim ( birazda kotuliyelim herkez alin demis :D)

Bende 1,3 dizel kullanıyorum, sürüş sitiliniz agrasif değilse şehir içi ,şehir dışı emin olun her durumda araç sizi tatmin edecektir. Ben aldığım için hiç pişman olmadım. Bir depo ile Elazığ-İstanbul yapmanın keyfi paha biçilemez...

sakıncası yoksa 1.3 cosmo için aldığınız fiyatı öğrenebilir miyim?

Geri