Herkese merhaba! astra almak üzere olmak ama emin olamamak...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ayca07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Herkese merhaba! astra almak üzere olmak ama emin olamamak...

bizim de artık bir ASTRAMIZ var!  1rijj

evet arkadaşlar, sabah aracımızın satışını yaptığımız gibi hemen bayiye gittik...
kredi başvurumuzu satış sorumlusu Onur Bey hazırladı gönderdi, yarım saat içerisinde onaylandı.
1.3 Dizel COSMO aracımızı, KIRMIZI renkte sipariş ettik...Nehir griden son dakikada vazgeçtik umarım pişman olmayız...
araca karter koruma taktırıyoruz; ziebarth boya koruma ve ziebarth cam filmi (önler 1-arkalar 2) yaptırıyoruz.
cam filmi konusunda çok endişeliyim, umarım arkalar çok koyu gelmez gözüme...

kesinlikle olmasını çok isteyeceğim tek donanım SUNROOFtur bu araca, ama gerçekten en üst seviyede zorladık bütçeyi zaten...
sport+stil yerine cosmoyu tercih ettik, AFL sunroof'a galip geldi anlayacağınız...

aracımız 3-4 güne teslim...eeee bir sonraki buluşma ne zamandı? :))

Gökhan_55 link' Alıntı:
motor gücünden kasıt sadece hızlı gitmek değil ama, sıkıştığınızda sizi kurtarabilmeli araç.. bende dizel varken kesinlikle önümün çok boş olmasını bekliyordum bir araç gececekken:S ama aracı tanıdıktan sonra en azından ona göre hareket edersiniz hiç olmadı chip yaptırırsınız... Yol tutuş konfor konusunda beklentinize cevap verecektir... Bu arada bir tavsiyede bulanayım, gücünüz yetiyorsa mutlaka sanrufu düşünün..
sunroof çok istiyorduk Gökhan ama, sunroof ancak Sport alsaydık mümkündü...sport +stil paket düşünüyorduk...
ama sonra Cosmo'ya karar verdik, otomatik olarak fiyat yükseldi....

eee astra bakmaya Enjoy Plus paketle başlamıştık, 3 haftada Cosmo'ya yükseldik...bence fena değil :)
ama sunroof cidden bu arabada benim için en önemli eksik olacak...hayırlısı...

bu arada kullanım konusunda artık eşim üzülsün geçemezse edemezse, zira arabayı ben kullanırken çok sakin kullanacağım kesin :)

Özer link' Alıntı:
Sakin almayin ben aldim bin pismanim ( birazda kotuliyelim herkez alin demis :D)
şimdi böyle mi oldu Özer Bey? :)

çellocu link' Alıntı:
Bende 1,3 dizel kullanıyorum, sürüş sitiliniz agrasif değilse şehir içi ,şehir dışı emin olun her durumda araç sizi tatmin edecektir. Ben aldığım için hiç pişman olmadım. Bir depo ile Elazığ-İstanbul yapmanın keyfi paha biçilemez...
işte asıl duymak istediğim sözler bunlar  :)
umarım 5-6 ay sonra bix de böyle söylüyor oluruz.... greatt

xx33 link' Alıntı:
sakıncası yoksa 1.3 cosmo için aldığınız fiyatı öğrenebilir miyim?
1.3 Cosmo: 55.500 tl...
fakat 3 gün sonra yani aralığa girilince, liste fiyatları aynı kalsa bile şuanki kadar ciddi indirim yapılmaması söz konusu olabilirmiş...
bir de kredi kullanacaksanız elinizi çabuk tutun, herkes kredi fazileri yükselecek diyor...
bu arada arabayı Eyüp'teki Mar Oto'dan aldık, satış sorumlusu: Onur Bey...

ayca07 link' Alıntı:
[quote author=xx33 link=topic=2873.msg62009#msg62009 date=1322469285]
sakıncası yoksa 1.3 cosmo için aldığınız fiyatı öğrenebilir miyim?
1.3 Cosmo: 55.500 tl...
fakat 3 gün sonra yani aralığa girilince, liste fiyatları aynı kalsa bile şuanki kadar ciddi indirim yapılmaması söz konusu olabilirmiş...
bir de kredi kullanacaksanız elinizi çabuk tutun, herkes kredi fazileri yükselecek diyor...
bu arada arabayı Eyüp'teki Mar Oto'dan aldık, satış sorumlusu: Onur Bey...

[/quote]

güzel fiyat,en düşük 55.900 fiyat aldım ben,karter koruma küllük ve çakmak da dahil.

güzel fiyat,en düşük 55.900 fiyat aldım ben,karter koruma küllük ve çakmak da dahil.
[/quote]
bizim fiyata 350 tl değerindeki ziebarth boya koruma; daha sonra servislerde kullanmak üzere indirim çeki (totalde 1000 tl indirim); paspas (hem kumaş hem plastik), ilk yardım seti ve yangın tüpü dahil...
diğerlerinde ise indirim var...
karter koruma: 100 tl (200den indirdiler)
cam filmi: 250 tl (550den indirdiler)
küllük için 60 tl civarı dediler...ama aksesuarcılardan da alabilirsiniz dediler...bunu araştırmak lazım...

sizin fiyat da çok güzel, bizimkiler de fena değil... ;)

BiG_BOSS ® link' Alıntı:
hayırlı olsun Ayça Hanım
kazasız belasız keyifli sürüşler inş. :)

arka camlarda 2 numara sıkıntı yaratmaz. trafik kanununda maddesi var arka camlar %75 e kadar karartılabilir  greatt

kırmızı da güzel renk yakışıyo bizim çocuklara :D

tekrar hayırlı olsun. fotoğrafları da bekliyoruz :)

inşallah dediğiniz gibi, sıkıntısız olur :)
çok teşekkürler size de, yardımlarınız için...

şimdiden hayırlısı olsun  greatt
1,3 Kullanıcısı olarak aracımdan son derece memnunum.

Hayırlı uğurlu olun aracınız kazasız belasız sürüşler

Kırmızıda Astraya çok yakışıyor Resimleri paylaşmayı unutmayın Sn:ayca07.

Geri